Efter super-periode: Derfor var Okore på bænken

Aston Villa-manager Paul Lambert ville skåne Jores Okore, og derfor startede den danske centerforsvarer på bænken i opgøret mod Sunderland

Efter syv kampe i træk med startpladser på Aston Villas mandskab var Jores Okore noget overraskende forvist til bænken til Villas Premier League-opgør mod Sunderland. Der var dog en ganske naturlig årsag til Okores fravær i startopstillingen.

Villa-manager Paul Lambert fortæller nemlig til klubbens hjemmeside, at han sparede Jores Okore i kampen, da han efter sin lange skadesperiode kunne have godt af et hvil midt i det travle jule- og nytårprogram i Premier League.

Se højdepunkterne fra kampen her

Okore fik dog ikke lov til at tilbringe hele kampen på bænken. Efter 61 minutters spil blev han nemlig sendt i kamp som afløser for Ciaran Clark i Villas midterforsvar, og derfor fik Okore lov til at være med til at kæmpe det ene point hjem efter en kamp, hvor Villas Fabian Delph blev udvist lige efter pausen.

- Vi havde chancer til at vinde kampen. Jeg synes, at vi i første halvleg havde så meget kontrol over kampen, men at få sendt Fabian Delph ud var en stor skuffelse. Al kredit skal dog gå til spillerne. Vi fortsatte med at presse på og kunne have vundet kampen. Vi havde chancer til sidst, men det er også et stort point, vi vinder, siger Lambert videre.

Jores Okore havde ikke nogen god dag i Wales, hvor han kom til kort sammen med holdkammeraterne fra Aston Villa, der tabte 1-0 til Swansea. (Foto: AP) Premier League Flænser Okore efter nederlag: Ringest af alle

0 kommentarer
Vis kommentarer