Efter voldsom ulykke: Leicester-træner afkræfter helikopter-rygte

Da en helikopter styrtede ned ud for King Power Stadium kort efter en kamp mellem Leicester og West Ham, måtte Leicesters træner, Claude Puel, melde ud, at han altså ikke var ombord

Efter voldsom ulykke: Leicester-træner afkræfter helikopter-rygte

Se øjeblikket efter det voldsomme styrt. Video: AP

Da hverken Leicester eller byens politi har meldt noget ud om, hvem der var ombord på den helikopter, som kort efter kampen styrtede ned, startede rygterne om mulige passagerer.

En af dem, der efter sigende skulle være ombord, var klubbens træner, Claude Puel. I aftes spekulerede tv-stationen BBC, hvorvidt manageren var ombord på helikopteren.

Franskmanden måtte derfor søndag selv fortælle, at han ikke var en af passagererne i det voldsomme styrt.

- Det er en tragedie for klubben, jeg tænker meget på ofrene og deres familier, og jeg vil gerne forsikre alle, der bekymrer sig om mig, at jeg er meget trist, men har det fint, siger han til det franske medie Nice-Matin.

Hverken klubben eller politiet er som sagt kommet med en officiel kommentar, men ifølge BBC's Asien-korrespondent er det bekræftet af kilder tæt på klubejerens familie, at han var ombord på helikopteren.

Thailandske Vichai Srivaddhanaprabha har ejet fodboldklubben Leicester City siden 2010, og han var derfor også med til at føre dem til mesterskabet i sæsonen 2015-16.

Artiklen fortsætter under billedet.

Arkivfoto: Oli SCARFF / AFP
Arkivfoto: Oli SCARFF / AFP
 

 

Det er normal procedure for ham, at han ankommer til kampene i sin helikopter, som han også forlader stadion i efterfølgende.

Denne lander på banen, hvorfra den også kan lette mellem tribunerne for at flyve væk igen.

Lørdag gik der dog noget galt, da de forsøgte at forlade stadion, og helikopteren styrtede ned på en nærliggende parkeringsplads.

Det er endnu uvist, hvem der præcis var ombord, ligesom der endnu ikke er meldt noget ud om tilskadekomne på jorden.

Passagerernes tilstand er ligeledes uvis.

Tidligere FCK-stjerne i uhyggelig ulykke: Fik ilt på banen

Danske fans i krig - nægter at føje amerikansk milliardær

Schmeichel og co. missede gylden mulighed mod West Hams ti mand