Eks-landsholdspiller dømt: Tissede i politibil efter racistisk angreb

Trevor Sinclair skal udføre samfundstjeneste og holde sig fra bilkørsel på grund af en episode i november sidste år

Den er ikke for god, Sinclair.... Foto: All Over Press
Den er ikke for god, Sinclair.... Foto: All Over Press

Den tidligere engelske landsholdsspiller Trevor Sinclair begik en ordentlig brøler, da han 12. november sidste år satte sig ind i sin bil, selvom han havde taget godt for sig af de våde varer.

Det koster ham nu 150 timers samfundstjeneste og tyve måneder uden kørekort, skriver Sky Sports.

Sinclair får dog ikke kun straffen for spritkørsel. Den tidligere kantspiller skabte sig således gevaldigt, da han blev stoppet af politiet med en promille på cirka det dobbelte af, hvad loven tillader i England.

Først beskyldte 44-årige Trevor Sinclair betjenten for at være racist og udelukkende stoppe ham, fordi han er sort. Og efterfølgende valgte han at urinere i politibilen, inden han fortsatte med racistiske bemærkninger, efter han blev lukket ind i sin celle på politistationen i Blackpool.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Ex-fodboldspilleren erklærede sig skyldig og erkendte dermed episodens forløb.

- Han var ekstremt racistisk
Under retsmødet kom den pågældende betjents forklaring også frem, og han lagde ikke fingre imellem, da han skulle forklare episoden.

- Han blev mere konfronterende og aggressiv. Jeg brød mig ikke om den retning, samtalen bevægede sig i. Han anklagede mig for at være racist.

- Sinclairs opførsel i forbindelse med anholdelsen var forfærdelig. Jeg er ikke racist, men hans opførsel var ekstremt racistisk.

Trevor Sinclair blev også dømt til at betale godt og vel 40.000 kroner i kompensation til politibetjenten.

Offensiv-spilleren nåede 12 landskampe for Three Lions, og på klubplan optrådte han blandt andet for West Ham, Blackpool, QPR og Manchester City.

Han fungerer i dag som ekspert hos BBC. Det er uvist, om dommen får konsekvenser for hans arbejde på det britiske medie.

United-stjerne var modelkæreste utro med brystbombe

Mourinho slagter United-legende efter kritik af Pogba