Ekspert klar til at slås med spiller efter upassende kommentar

Joleon Lescotts kommentar efter Aston Villas nedrykning lørdag falder i den grad tidligere topscorer for brystet

Stan Collymore og Joleon Lescotts forhold er langt fra varmt og hjerteligt. (Fotos: AP)
Stan Collymore og Joleon Lescotts forhold er langt fra varmt og hjerteligt. (Fotos: AP)

Skulle man være i Birmingham og omegn i nærmeste fremtid og rende ind i to sure mænd i 30'erne, der godt mugne i det gør sig klar til en slåskamp, bør man naturligvis forsøge at stoppe det - men også lige holde øje med, om det muligvis kunne være Joleon Lescott og Stan Collymore.

De to stjerner er i hvert fald raget uklar og er parate til mere end bare en meningsudveksling efter lørdagens Aston Villa-nederlag til Manchester United. Et resultat, der betød, at Villa rykker ud af Premier League for første gang, siden den bedste engelske række blev omdøbt i 1992.

Lescott, mangeårig profil i Premier League og nuværende viceanfører i Villa, kom for skade at sige efter nederlaget på 0-1 på Old Trafford, at nedrykningen måske var en god ting.

- Nu, hvor det er en kendsgerning, er det måske en byrde taget af skuldrene, og vi kan give vores fans, hvad de fortjener, sagde den tidligere landsholdsspiller med henvisning til, at spillerne dermed kan spille mere frit i de sidste kampe og dermed levere bedre resultater og præstationer end de sidste mange måneder.

Se Lescotts kommentar her:

Udtalelsen faldt dog mange Aston Villa-fans for brystet. Blandt dem Stan Collymore, der selv optrådte for Birmingham-klubben som aktiv og nu gør sig som en af utroligt mange eksperter i de engelske medier.

Han er kommentator hos TalkSport, hvor han i direkte radio lørdag harcelerede over Lescotts attitude og blandt andet kaldte ham for en tit'- et fjols. I tre minutter langede han ud efter Lescott og adskillige andre Villa-spillere, og opfordrede dem i tydelige vendinger til at ringe og forklare ham, hvad pokker de mente med Lescotts udtalelse. HVIS de altså havde nosser til det - og ikke blot nøjes med opdateringer på nettets sociale medier.

Har du tre minutter, så lyt til Collymores forrygende sviner her

Så gik han selv på Twitter og gengav Lescotts udtalelse efterfulgt af det nedladende ord.

Det blev fulgt op af en hånende omgang mere.

Her hentydede Collymore indirekte til Lescotts tweet i februar i kølvandet på 0-6-blamagen til Liverpool, hvor Lescott et kvarter efter sidste fløjt tweetede et billede af en lækker Mercedes, der angiveligt koster på den voldsomme side af en million kroner, hvilket afstedkom læssevis af rasende reaktioner online - og siden en undskyldning fra Lescott selv, hvor han påstod, at han var kommet til at tweete billedet i lommen - uden at være klar over det.

Dengang var Collymore også efter Lescott, der gav igen og kaldte ham en idiot.

Efter Collymores hånende tweets lørdag svarede Lescott med en privat Instagram-besked, hvor han opfordrede ham til et møde.

- Vi bliver nødt til at opklare det her, du synes, jeg er et fjols, jeg har en anden mening om dig. Prøvede at komme i kontakt med dig via Jack, hvilket du ikke ønskede, så nu spørger jeg dig, om du virkelig vil ses og håndtere det her som mænd, skrev Lescott.

Collymores svar var ikke til at tage fejl af:

- Klare det som mænd? Du taler ikke til en letvægter i omklædningsrummet nu. Du vil se mig snart. Sandsynligvis denne sæson. I mellemtiden kan du prøve ikke at sige noget andet dumt på Twitter eller i kommentarer efter kampe, fordi for at være ærlig, bil-tingen var fucking pinlig og i dag at sige at byrden nu er væk fra skuldrene, var god indsigt i rodebutikken af et omklædningsrum, skrev Collymore.

Aston Villas sæson regnes med fire kampe igen som en af de ringeste i Premier Leagues 23 sæsoner.

Efter føromtalte nedtur til Liverpool var Sky Sports kommentator Jamie Carragher ude og kalde Villa for historiens dårligste PL-hold.

- De er en fornærmelse. Hvordan kan disse spillere optræde i Premier League? Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste Premier League-manager, der tænker, at han bruge så meget som en eneste af de spillere, lød svadaen fra Carragher.

Aston Villa har aktuelt 16 point - fem mere end Derby Countys 11 i mareridts-sæsonen 2007-2008, der fortsat er Premier Leagues dårligste sæson.

33-årige Joleon Lescott er født og opvokset i Birmingham og skiftede inden denne sæson til Aston Villa efter en karriere i Wolverhampton, Everton, Manchester City og lokalrivalerne fra West Bromwich. Han har optrådt 26 gange for det engelske landshold.

45-årige Stan Collymore slog igennem for Nottingham Forest i de tidlige Premier League-sæsoner i begyndelsen af 1990'erne, hvor han scorede igen og igen, inden han i sommeren '95 blev solgt for 8.5 millioner pund, hvilket dengang var rekord i engelsk fodbold. Han levede aldrig helt op til forventningerne i den røde trøje, og karrieren ebbede siden ud i flere mindre klubber - heriblandt Aston Villa, som var hans favoritklub som barn.

5 kommentarer
Vis kommentarer