Eksperterne kan næsten ikke tro på Tottenhams flop

Leicester sætter ikke syv point til i de sidste tre spillerunder, mener en række fodboldeksperter, der allerede nu antager det for sikkert, at Kasper Schmeichel og co. tager mesterskabet

Skuffelsen efter det uafgjorte resultat var til at tage at føle på blandt Tottenham-spillerne. Her er det Toby Alderweireld, der ærgrer sig. (Foto: PA)
Skuffelsen efter det uafgjorte resultat var til at tage at føle på blandt Tottenham-spillerne. Her er det Toby Alderweireld, der ærgrer sig. (Foto: PA)

Den enes død, den andens brød.

Så klart kan budskabet mejsles ud, efter at Tottenham mandag aften snublede og tillod West Bromwich at tage et enkelt point med hjem fra White Hart Lane.

Derfor er Leicesters forspring inden de afsluttende tre spillerunder nu på syv point. Et forspring, der ikke står til at hente.

I hvert fald ikke hvis man skal tro ekspertkommentator hos BT Sports og Daily Mirror, Robbie Savage - der ikke helt kan skjule, at han har en fortid som Leicester-spiller:

- Leicester City Premier League-mestre. Næsten. Hold da op, kan hans reaktion bedst oversættes til

Leicester-ikonet Gary Lineker, der nu har sit eget fodboldprogram på BBC og BT Sports, har også lidt problemer med at holde den neutrale facade - og han har endda et ben i begge lejre, da han også har spillet i Tottenham:

- U-fucking-troligt! Jeg må hellere finde mig et et par anstændige underbukser! skriver den legendariske angriber, der har lovet at præsentere sit program, Match of the Day i underbukser, hvis Leicester vinder mesterskabet.

Den tidligere Manchester United-kæmpe Rio Ferdinand har også svært ved at tro sine øjne efter Tottenhams 1-1-resultat:

- Leicester-drengene må gå fuldstændig bananas og sende beskeder og ringe til hinanden efter det Spurs-resultat!!!

Ja, mon ikke luften i og omkring Leicester mandag aften er en anelse tungere af al den mobil-trafik en uafgjort kamp i London må have aftvunget.

Se eller gense målene fra Tottenham-WBA her:

29 kommentarer
Vis kommentarer