Ekstremt! Rooney tjener mere i timen end vidunderknægt gør om ugen

Marcus Rashford stor-præsterer på grønsværen, men det kan bestemt ikke ses på hans lønseddel

En løn-verden til forskel på Wayne Rooney og Marcus Rashford (Foto: AP)
En løn-verden til forskel på Wayne Rooney og Marcus Rashford (Foto: AP)

Det kan godt være, at ikke mange ting er gået Louis van Gaals vej i Manchester United. Klubben er ikke kommet synderligt tættere på mesterskabet efter et par pauvre sæsoner, og spillet på banen giver heller ikke ligefrem minder om fordums styrke.

Længe har fans krævet hollænderens hoved på et sølvfad, og rygterne om Jose Mourinhos tilgang til sommer vil bare ikke uddø. Så skulle det sandsynlige ske, at Van Gaal snart er fortid i klubben, så kan hollænderen da bryste sig af en succes-historie, nemlig den 18-årige United-knægt Marcus Rashfords fantom-gennembrud i forårssæsonen. En mand, som Van Gaal har givet chancen.

Den unge knægt skød karrieren i gang med sine to mål mod FC Midtjylland i Europa League, og siden er det bare drønet derudad for angriberen, der i gårsdagens 1-0-sejr over Aston Villa scorede sit syvende mål i sin blot 12. kamp på førsteholdet.

Se hans seneste scoring her:

Rashford er på alles læber, og hypen omkring ham bliver ikke mindre, når man ser på, hvordan han overstråler holdets store stjerner, hvor angrebskollega Wayne Rooney så sandelig står i skyggen af vidunderdrengen.

Men det er kun på banen. Udenfor banen overstråler Rooney sin unge holdkammerat med flere længder, i hvert fald når man kigger på de tos lønsedler. I følge engelske Independent drøner Rashford nemlig fortsat rundt på sin lærlingekontrakt, som sikrer ham 1500 pund (14.000 danske kroner) om ugen.

Noget mange danskere nok gerne ville have, men det er ingenting, når man sammenligner den med Rooneys kontrakt i United. Den 30-årige angriber tjener 260.000 pund om ugen (2,5 millioner danske kroner), hvilket svarer til en timeløn på 1500 pund, altså det samme som Rashford indkasserer om ugen...

Men det er naturligvis blot et spørgsmål om tid, inden Rashford nærmer sig Rooneys lønseddel. Det har tidligere været fremme, at United vil tyvedoble knægtens løn. Spørgsmålet er vel allerede nu, om han fortjener mere end det!

Rashford står foran et stort gennembrud (Foto: PA) Premier League United vil forgylde stjernefrø: Tilbyder 20-dobling af lønnen!

22 kommentarer
Vis kommentarer