En kamp fra guldet

Efter en sløj coronagenstart tog Liverpool onsdag et skridt nærmere guldet ved at banke Crystal Palace

Mohamed Salah kom nok engang på måltavlen for Liverpool onsdag. Foto: Shaun Botterill/Reuters
Mohamed Salah kom nok engang på måltavlen for Liverpool onsdag. Foto: Shaun Botterill/Reuters

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Liverpool fik onsdag oprejsning efter søndagens pointdeling mod lokalrivalerne Everton.

På Anfield blev Crystal Palace sendt hjem til London med et nederlag på 0-4 i bagagen.

Resultatet betyder, at Liverpool er snublende tæt på at sikre sig mesterskabet.

Klopp og co. har nu 23 point ned til Manchester City, der mangler at spille otte kampe. Alt andet end en City-sejr vil således definitivt sende guldet til Liverpool, når Guardiolas tropper torsdag møder Chelsea.

Skulle City vinde, kan Liverpool selv gøre arbejdet færdig mod sidste sæsons mester, når de to hold møder hinanden i næste uge.

Crystal Palace fik med nederlaget sat en stopper for en ellers flot stime, der før onsdagens kamp havde budt på fire sejre i træk.

Liverpool kom hurtigt ud af startblokken og lagde pres på gæsterne. Det kneb dog med at komme frem til de helt store chancer.

I stedet blev ballet åbnet på en dødbold. Trent Alexander-Arnold viste igen sin fremragende sparketeknik frem, da han sendte et frispark direkte i kassen efter lidt over 20 minutter.

Lidt efter brændte det igen på foran Crystal Palace-målet i forbindelse med en standardsituation. En returbold efter et hjørnespark endte hos Jordan Henderson, der halvflugtede bolden på stolpen.

Men det blev Mohamed Salah, der gjorde det til 2-0. Egypteren modtog kort før pausen en fremragende aflevering fra Fabinho i feltet og prikkede bolden i mål.

Cirka ti minutter inde i anden halvleg stemplede brasilianeren så ind som målscorer, da han med en hammer af et langskud gjorde det til 3-0.

Liverpool var ikke færdige. Et kvarter efter Fabinhos drøn viste hjemmeholdet nye sider af det offensive repertoire.

Crystal Palace smed bolden væk på Liverpools banehalvdel, og før gæsterne havde set sig om, var Sadio Mané på vej mod målet i den anden ende i en friløber. Senegaleseren sluttede af med køligt at gøre det til 4-0.

Målet blev kampens sidste, og Liverpool kan efterhånden godt tillade sig at gøre klar til en coronavenlig guldfest, som altså allerede kan blive sparket i gang torsdag.

Nu er bagmændene fundet

- Han er Premier Leagues bedste