Endnu en Premier League-klub smider manageren ud

Watfords træner Quique Sánchez Flores er blevet sendt på porten efter kun 10 kampe i spidsen for holdet

Få historien på 30 sekunder her. Video/redigering: SNTV/Signe Skov

Premier League-klubben Watford FC har fyret træner Quique Sánchez Flores, kun 10 kampe efter han blev ansat. Det bekræfter klubben på deres hjemmeside.

- Quique er en mand af stor integritet, og det var klart, hvor meget han gerne ville have en positiv indflydelse, men i sidste har resultaterne dikteret vores beslutning, siger klubbens bestyrelsesformand Scott Duxbury i en pressemeddelelse.

Watford har i et stykke tid ligget ukomfortabelt allerlavest i tabellen i den bedste engelske række. Kun én sejr i 14 forsøg er det blevet til, og i skrivende stund pryder Watford sidstepladsen med to point op til Norwich og yderligere to op til danskerklubben Southampton. Dødsstødet ser ud til at have været udebanenederlaget på 2-1 i bundbraget mod netop Southampton lørdag, endnu en skuffende affære set med Watford-briller.

- Vi bliver nødt til at tro. Vi har brug for, at fansene bag os også tror på det, for vi kan gøre det, og alle er på bølgelængde, sagde spiller Etienne Capou efter dukkerten i Southampton og takker for den støtte, der trods alt var i løbet af lørdagens kamp.

Det har ikke været sjovt at være Watford-supporter, og næste kamp tegner heller ikke til at blive alt for skæg. Her skal Watford forsøge at få oprejsning ude mod Brendan Rodgers' ekstremt formstærke Leicester-mandskab.

Tabte 8-0 i første udebanekamp
Fra start af havde Flores det svært. I den bare anden kamp med ham som manager blev London-klubben flænset med 8-0 af Manchester City. Trods uafgjort mod Tottenham og Arsenal blev trænerens anstrengelser aldrig gode nok til klubbens bestyrelse, og i ligaen takker han af med én sejr, fire uafgjorte og fem tabte ligakampe på CV'et.

54-årige Flores har tidligere trænet Watford i 2015-16, hvor han havde noget mere succes og skaffede klubben en midterplads i tabellen og en semifinale i FA-Cuppen. Han nåede endda også at blive månedens manager i december 2015.

Derudover har han primært trænet forskellige klubber i hjemlandet Spanien, hvor en Europa League-triumf med Atletico Madrid i 2010 synes at være trænerkarrierens højdepunkt.

Som spiller var han mangeårig højre back for Valencia, men nåede også sent i karrieren at være kollega til danske Michael Laudrup i Real Madrid i to år.

Foto: Lars Poulsen Superligaen Derby-drama i Parken: De toppede og floppede

Krimi Fodbold-bøller i kamp med politiet  

2 kommentarer
Vis kommentarer