Engelsk ekspert: Det vil Tottenham nok forlange for Eriksen

- Han er blevet så vigtig for klubben, at jeg ikke tror, de vil takke ja til et bud på 238 millioner kroner, siger Dave Hytner fra The Guardian

Christian Eriksen er ved at være en dyr dreng ligesom Radamel Falcao fra Manchester United (Foto: AP)
Christian Eriksen er ved at være en dyr dreng ligesom Radamel Falcao fra Manchester United (Foto: AP)

Christian Eriksens salgspris kan sagtens ende på det niveau, som Football Observatory har anslået, nemlig 268 millioner kroner. Det mener Dave Hytner, der følger Arsenal og Tottenham tæt for The Guardian.

– Personligt vil jeg vurdere Eriksen til en værdi mellem 20 og 25 millioner pund (190-238 mio. kr.). Men når det handler om Tottenham, så er formand Daniel Levy et mareridt at forhandle med. Han vil sikkert forlange 60 millioner, griner han.

At Christian Eriksen er blevet så kampafgørende, har hævet hans markedspris (Foto: AP) Sport og Spil Christian Eriksens pris er steget markant

– Til gengæld tror jeg ikke, de ville sælge ham, hvis nogen byder 25, for Eriksen er blevet en meget vigtig spiller for Tottenham. Han er holdets kreative nøglespiller, og hans indflydelse bliver stadig større. Han er afgjort i top tre i truppen lige efter Hugo Lloris og Harry Kane.

– Der er stadig lidt kritik af, at han forsvinder ud af kampene, når holdet er i modvind, mens han glimrer, når holdet spiller godt. Men på det seneste har han under manager Mauricio Pochettino forbedret sig også på det punkt.

Et forståeligt smil på Caroline Wozniackis læber - hun tjente næsten 100 mio. kroner i 2014 (Foto: Evan Agostini/Invision/AP) Sport og Spil SÅ meget tjente de danske sportsstjerner i 2014

– Faktisk har han været ekstremt imponerende i denne sæson med meget afgørende præstationer mod Hull, Swansea, Leicester og Southampton. Det hæver selvfølgelig hans værdi, men den er nok lidt rigeligt højt sat, mener Dave Hytner, der ikke helt forstår, at Eriksen skulle koste det samme som Mesut Özil:

Eriksens værdi er mangedoblet siden ankomsten til Tottenham (Foto: AP) Premier League Eriksen blandt verdens 30 dyreste

– Sammenligningen af de to er valid. De er samme type spillere, som kan lide at ligge i 10’er-rollen, og som evner at lægge den dræbende aflevering. De er begge meget dygtige og intuitive spillere.

– Men for mig er Özil – trods kritikken herovre – en Rolls Royce af en spiller. Der er Eriksen ikke helt endnu.

Køb adgang til EKSTRA og læs: Derfor er prisen på Eriksen eksploderet
At Christian Eriksen er blevet så kampafgørende, har hævet hans markedspris (Foto: AP) Sport og Spil Christian Eriksens pris er steget markant

Se alle Eriksens sæsonmål for Tottenham herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer