Engelsk landsholdsspiller hylder Eriksen

Den danske playmaker afgjorde igen en kamp til Tottenhams fordel i aftes - og Eriksens holdkammerat Kyle Walker er da også ualmindelig glad for at have danskeren på sit hold

Christian Eriksen sørgede med sin 6. sæsonscoring for, at Tottenham tog en sen sejr med hjem fra Swansea.
Christian Eriksen sørgede med sin 6. sæsonscoring for, at Tottenham tog en sen sejr med hjem fra Swansea.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Han gjorde det igen i søndags - Christian Eriksen.

Tottenham Spurs havde vaklet i store dele af anden halvleg mod Swansea i søndagens sene Premier League-opgør, og kampen så ud til at ende med et lidt skuffende 1-1-resultat for London-holdet.

Men som tidligere set i denne sæson dukkede Eriksen op kort før tid og afgjorde kampen til sit holds fordel. Danskeren modtog bolden lige uden for feltet, tog et lille træk ind i banen og udplacerede sikkert Gerhard Tremmel i Swansea-målet.

Eriksens holdkammerater omfavnede naturligvis danskeren efter kampen, og den engelske landsholdsspiller Kyle Walker, der for nyligt fik comeback på Tottenham-holdet efter en længevarende skade, lovpriste da også den 22-årige matchvinder.

-  Folk glemmer tit, at han er så ung. Han oplever et masse pres her i Tottenham, men han klarer det fantastisk. Han afgør kampe for os, og så er han også en fyr, der er helt nede på jorden. Han møder ind, gør det, han skal og arbejder ekstra for at blive bedre. Jeg har kun positive ting at sige om ham, siger Walker til klubbens egen tv-kanal.

Udover den sene matchvinder-scoring, stod Eriksen også for assisten til Harry Kanes mål til 1-0.

Danskeren kan da godt være tilfreds med sit år i Tottenham hidtil. Som tabellen nedenfor viser, er han den midtbanespiller i Premier League, der har scoret flest mål i den bedste engelske række i 2014 uden straffespark er medregnet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+