Engelsk storklub overrasker: Er han den nye træner?

Mikel Arteta ligner Arsene Wengers afløser i Arsenal, og han vil blandt andet gøre Santi Cazorla til en del af trænerstaben

Det begynder at virke mere og mere sandsynligt, at Arsenals næste cheftræner bliver klubbens tidligere anfører, Mikel Arteta.

Flere større trænernavne som den tidligere FC Barcelona-træner, Luis Enrique, og den nuværende Juventus-træner, Max Allegri, har ellers ofte været rygtet til Arsenal, men Arteta er efter sigende direktør Ivan Gazidis foretrukne kandidat.

I hvert fald melder den britiske avis, The Independent, at forhandlingerne mellem London-klubben og Arteta er fremskredne, og at spanieren allerede har fortalt, hvem han vil have i sin trænerstab, og hvad han ønsker i løn.

Arteta vil ifølge avisen ansætte tre nye assistenter, og en af disse skulle efter sigende være Arsenals skadesplagede midtbanegeneral, Santi Cazorla, der kunne få en rolle som spillende træner.

Men ud over det forventes det, at Arteta vil beholde størstedelen af staben. Det er også en af grundene til, at Arsenal ønsker at hyre Arteta. De føler, at det vil være den mest smertefrie overgang, da han allerede kender staben, og derfor vil fortsætte arbejdet med dem.

Arteta er i øjeblikket en af Pep Guardiolas assistenttrænere i Manchester City.

Pione Sisto kan meget vel snart blive holdkammerater med Pierre-Emilie Højbjerg i Southampton. Foto: AP Premier League Dansk landsholdsjuvel eftertragtet i Premier League

Premier League Ser du med Åge? Hylder Pierre-Emile Højbjerg i Southampton

Premier League Ukendt PL-dansker fik drømmedebut: Spurgte stjernen om lov

18 kommentarer
Vis kommentarer