Annonce:
Annonce:

Er dette Mourinhos næste klub?

Kilder siger til amerikanske ESPN, at José Mourinho har planer om, at overtage trænersædet i Manchester United, efter sin fyring hos konkurrenterne fra Chelsea.

Louis van Gaal og José Mourinho har været kolleger, da Louis van Gaal var cheftræner i Barcelona, og Mourinho var assistent. (Foto: Jon Super / AP)
Louis van Gaal og José Mourinho har været kolleger, da Louis van Gaal var cheftræner i Barcelona, og Mourinho var assistent. (Foto: Jon Super / AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Der er sjældent stille omkring 'The Special One'.

Knap har støvet lagt sig, efter han blev fyret i Chelsea for to dage siden, før han begynder at spøge i kulissen hos rivalerne fra Manchester United.

Ifølge amerikanske ESPN er José Mourinho interesseret i at overtage trænergerningen hos de røde djævle, hvor den nuværende træner Louis van Gaal sidder usikkert i sædet.

Hiddink forhandler med Chelsea - men intet er underskrevet

Kilder siger til ESPN, at Manchester United oven på de svingende resultater i Premier League og senest efter, at klubben røg ud af Champions League, har planer om at skippe Louis Van Gaal, før hans kontrakt udløber i 2016-2017.

Annonce:

Direktøren i Manchester United, Ed Woodward har et tæt forhold til Mourinhos agent, Jorge Mendes, og det styrker teorien om, at 'The Special One' kan overtage dirigentstokken i klubben, hvis de vælger at sige farvel og tak til Louis van Gaal.

Hiddink forhandler med Chelsea - men intet er underskrevet

Ingen planer om sabbatår
Selv om det har svirret med rygter, efter at José Mourinho blev fyret i Chelsea har portugiseren været tavs siden i torsdags.

Det bureau der repræsenterer ham, har udsendt en meddelelse, hvor de løfter sløret en smule for, hvad fremtiden bringer, skriver Ritzau.

- Han vil ikke tage et sabbatår. Han er ikke træt, så han har ikke brug for det, står der i pressemeddelelsen.

- Han er meget positiv og kigger allerede fremad.

Og ifølge ESPN kigger Mourinho altså mod Manchester United.

Det er dog ikke sikkert, at han ender som træner i klubben. En anden prominent træner er nemlig også ledig på markedet efter denne sæson, og han skulle angiveligt også stå højt på ønskelisten hos De røde djævle.

FIFA-boss i fedtefadet: Jeg er uskyldig

Annonce:

Kom med Pep
Pep Guardiolas kontrakt med Bayern München udløber til sommer, og vælger den talentfulde catalonier ikke at forlænge sin kontrakt, er han fri til at kaste sig over et nyt trænerprojekt.

Med succes i Spanien og Tyskland kunne det meget vel blive England, der bliver det næste stop for Pep Guardiola, og de flere engelske klubber står i kø for at tilbyde ham en kontrakt.

Manchester-rivalerne fra City ser ud til at føre kapløbet om den eftertragtede træner, men mon ikke, at Manchester United også vil strække sig langt for at få fingrene i Guardiola, hvis chancen byder sig.Hiddink forhandler med Chelsea - men intet er underskrevet

Her er kvinden, der styrer tøffelhelten Mourinho

The Special One

Navn: José Mário dos Santos Félix Mourinho.

Kælenavn: The Special One – Mourinho sagde ’I’m a special one’ på et pressemøde kort efter sin første tiltræden i Chelsea i 2004. Siden har navnet hængt ved i medierne.

Født: 26. januar 1963 i Setubal, Portugal.

Klubber som træner: Benfica (2000), Uniao de Leiria (2001-2002), Porto (2002-2004), Chelsea (2004-2007), Inter (2008-2010), Real Madrid (2010-2013), Chelsea (2013-15).

Liga-titler (8): Porto (2003, 2004), Chelsea (2005, 2006), Inter (2009, 2010), Real Madrid (2012), Chelsea (2015).

Champions League (2): Porto (2004), Inter (2010).

UEFA Cup (1): Porto (2003).

Pokaltitler (4): Porto (2003), Chelsea (2007), Inter (2010), Real Madrid (2011).

Liga Cup-titler (3): Chelsea (2005, 2007, 2015).

Har også vundet den nationale Super Cup i Portugal, England, Italien og Spanien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: