Er du enig? Han er Premier Leagues største nytårsfuser

Flop: Transfervinduet åbner, når Big Ben ringer nytåret ind, og der kan igen bruges masser af pund på nye spillere. Nogle slipper mindre heldigt fra det end andre. Ekstra Bladet kårer her seneste transfervindues største forbiere i Premier League

Der har ikke været meget super over Mario. Balotelli har floppet i Liverpool, og italieneren har fortsat ikke scoret i Premier League for sin nye klub (Foto: AP)
Der har ikke været meget super over Mario. Balotelli har floppet i Liverpool, og italieneren har fortsat ikke scoret i Premier League for sin nye klub (Foto: AP)

Liverpool brugte i omegnen af 1,1 mia. kr. i transfervinduet, men fik ikke hentet den angriber, som manglede efter salget af Luis Suárez.

For da manager Brendan Rodgers gik til klubbens ledelse med et ønske om endnu en angriber, var der det problem, at næsten hele indkøbsbudgettet allerede var brugt.

Samuel Eto’o, Mario Balotelli eller ingenting var de muligheder, som Rodgers fik. Han valgte i sidste øjeblik Balotelli, selv om han tidligere kategorisk havde afvist, at Liverpool ville hente italieneren.

Mario Balotelli har stadig sit første Premier League-mål til gode i Liverpool-trøjen. (Foto: Scott Heppell/AP) Premier League Manager: Balotelli kæmper med Liverpool-stilen

Det burde klubben nok heller ikke have gjort. For The Reds har ikke fået meget for de 151 mio. kr., som de betalte Milan.

Det startede ellers godt i premieren mod Tottenham, hvor kun et mål manglede. Siden er det gået ned ad den berømte bakke, og Balotelli har fortsat ikke scoret for sin nye klub i Premier League, men til gengæld formået at score en Twitter-karantæne.

 I sidste sæson var det Suárez og Sturridges opportunisme og fart, der kvaste modstanderne. 24-årige Mario Balotelli er meget stillestående i forhold til de to, og Liverpools spil går ofte i stå, når han får den. Han virker ganske enkelt fejlcastet til stilen på Anfield.

- Jeg følte, at det var en risiko, vi var nødt til at løbe. Det var selvfølgelig sent (i transfervinduet, red.), men vi havde brug for at få én ind. Vi kan ikke fortryde det nu, og jeg gjorde det fra start klart, at det var en kalkuleret risiko – og det er vel derfor, at han kostede det, han gjorde, siger Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Brøndby Agger om Brøndby: Sværere end forventet

Selv om 151 mio. kr. ikke er alverden i en pengegal fodboldverden, så er det trods alt også en slat. Særligt når man intet har fået for dem.

Liverpool har afvist, at de vil skille sig af med den italienske angriber i vinterens transfervindue, men hvem ville også turde tage chancen og hente sæsonens flop?

I nedenstående liste kan du se Ekstra Bladets bud på de ti værste handler i seneste transfervindue. Du kan også sammensætte din egen liste og naturligvis debattere vores valg i kommentarfeltet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.
 

0 kommentarer
Vis kommentarer