Er du vimmer! Vanvittig redning af Schmeichel

Den danske landsholdsmålmand diskede op med en fremragende redning allerede i det første minut mod West Ham, der også kan takke sine to stolper for hjælpen. Og måske også de højere magter

I øjeblikket er det nærmest umuligt at score mod Leicester.

Forud for søndagens opgør mod West Ham, havde Premier Leagues sensationshold holdt buret rent i de fem seneste kampe i ligaen, og man skulle nærmest tro, at Kasper Schmeichels mål var forhekset.

Den teori blev yderligere forstærket i første halvleg, da Leicester tørnede sammen med London-klubben søndag eftermiddag.

Allerede i det første minut brændte det tæt på danskerens mål. Dimitri Payet sendte et frispark ind i Leicesters felt, som en medspiller fik dirigeret mod Schmeichels mål. Danskeren diskede dog op med en fremragende redning og vippede bolden på indersiden af den ene stolpe.

Kuglen røg derefter på den anden stolpe og trillede på stregen, før Schmeichel nærmest mirakuløst fik den i sin favn igen.

TV: Se den vilde redning i videoen øverst i artiklen

Det lykkedes dog ikke i sidste ende at holde buret rent endnu engang, da opgøret mellem de to endte 2-2 efter et vaskeægte drama, hvor Leicester udlignede dybt inde i overtiden.

23 kommentarer
Vis kommentarer