Annonce:
Annonce:

Er han Zlatans afløser? Mourinho har ringet til Real-angriber

Alvaro Morata kan blive manden, der i første omgang skal erstatte Zlatan Ibrahimovic i Manchester United efter alvorlig skade til svenskeren

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Manchester United skal på sommerjagt efter en angriber. Det står klart efter en grim skade til den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic, der skal kæmpe for at komme tilbage på fodboldbanen. Flere navne er i spil som afløser på Old Trafford, og blandt de varmeste er Romelu Lukaku, Dries Mertens og Alvaro Morata.

Især sidstnævnte begynder at være interessant i forbindelse med et sommerskifte. Alvaro Morata er træt af at være på bænken i Real Madrid, hvilket han offentligt har givet udtryk for. Et sommerskifte kan dermed blive en realitet, og her kunne Manchester United være inde i billedet.

Onsdag melder spanske Marca, at Manchester United-manager Jose Mourinho har ringet til angriberen for at fortælle om hans planer for Manchester-klubben samt sommerens transfervindue. Hvad Morata mener om interessen fra England, er dog endnu ikke klart.

Annonce:

Real Madrid vil modsatte vej gerne have United-keeper David de Gea. At han på nogen måde skulle indgå i en mulig aftale med Morata afvises dog.

Et faktum er dog, at Manchester United ikke er den eneste klub, der gerne vil have fingrene i den spanske profil. Også Chelsea FC og PSG jagter angriberen.

Er det årets afbrænder af Morata?

Først Zlatan - nu verdens dyreste: Uniteds-stjerne ude af skæbnekamp

Eriksens boss raser over legende: Han er min fjende!

Mølby: Nu rammer udskældte Mignolet skiven for Liverpool

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: