Er I seriøse? Lindegaard risikerer bøde for Twitter-comeback mod Rooney

Ifølge Goal.com vil FA straffe Anders Lindegaard, fordi han bryder reglementet for brug af sociale medier

Wayne Rooney og Anders Lindegaard til højre i United-tiden (Foto: PA)
Wayne Rooney og Anders Lindegaard til højre i United-tiden (Foto: PA)

Det er åbenbart ikke alle, der synes, at Anders Lindegaards seneste tweet er så sjovt.

Ifølge Goal.com overvejer FA nemlig at give den danske målmand en bøde for det, som helt sikkert bare var tænkt som et kækt comeback mod Wayne Rooney.

Lindegaard slog igen på det sociale medie, efter Rooney i aftes blev citeret for at kalde Lindegaard for irriterende i Sport Magazine. Rooney svarede på et spørgsmål om, hvem han mindst af alle ville sidde fast i en elevator med, og her faldt valget altså på Lindegaard.

Bedømt ud fra dette privatfoto fra nytår har Wayne Rooney og Anders Lindegaard det udmærket med hinanden (privatfoto) Premier League Efter 'elevator-sviner': Nu stikker Lindegaard til Rooney

Det fik i dag danskeren til tasterne, hvor han på Twitter skrev følgende:

- Er det derfor, du ikke vil sidde fast i en elevator med mig?

Samtidig lagde Lindegaard et billede op fra en Manchester United-kamp, hvor de to tidligere holdkammerater bliver fanget i en særdeles uheldig position.

Goal.com skriver, at FA vil straffe Lindegaard, fordhan bryder reglementet for brug af sociale medier. Carlton Cole gjorde det samme tidligere i år, og det kostede ham en bøde på 200.000 kroner.

Simon Kjær er den bedst betalte på landsholdet. Han viste også klassen i de direkte dueller mod Ronaldo i torsdags. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold De er landsholdets fem bedst betalte

TV: Se nogle af Wayne Rooneys fedeste kasser i klippet herunder

19 kommentarer
Vis kommentarer