Eriksen åbnede ballet: Kæmpe London-drama

Christian Eriksen skød det hele i gang, da Tottenham og Arsenal delte med 2-2 i lokalbraget i Premier League

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen scorede sit første ligamål i sæsonen, da Tottenham søndag spillede 2-2 ude mod Arsenal i lokalbraget i Premier League. 

Der var tempo, mål og drama, da Arsenal lagde græs til og kom tilbage fra 0-2 og fik et point. 

Første halvleg blev fuld af dynamit med Tottenham i overtag, mens anden halvleg næsten mere end tilhørte Arsenal.

Tottenham gik til pausen foran 2-1, og Christian Eriksen skød det hele i gang i en tid med megen virak omkring danskerens fremtidige klubforhold. 

Det så dog ikke ud til at påvirke Eriksen, og han bragte gæsterne foran 1-0 efter ti minutter, da Arsenal-keeper Bernd Leno ikke kunne holde en afslutning fra Érik Lamela. 

Bolden sprang i spil, og Eriksen kom susende og sparkede den nemt i mål. 

Det var danskerens ligamål nummer 50 for Tottenham, og han er med afstand den mest scorende dansker i Premier League. Nicklas Bendtner nåede 32 mål i ligaen for netop Arsenal. 

Gæsterne kom også foran 2-0, da Granit Xhaka nedlagde Son Heung-min i feltet mod slutningen af halvlegen. 

Harry Kane scorede på det efterfølgende straffespark, men i tillægstiden slap Alexandre Lacazette fri i feltet, og franskmanden bombede Arsenal tilbage i opgøret og på 1-2 inden pausen. 

Arsenal pressede derfor på fra begyndelsen af anden halvleg, og Tottenham-målmand Hugo Lloris måtte flere gange afværge på det yderste. 

Eriksen måtte endda notere sig for en advarsel med en halv time igen efter et frispark i det hidsige tempo og Arsenal-pres.

Dele Alli varmede op på sidelinjen efter at have været ude med en skade indtil nu, mens Harry Kane pludselig bombede bolden på træværket. 

Dele Alli afløste Lamela, og Arsenal sendte Daniel Ceballos på banen, men det blev Pierre-Emerick Aubameyang, der udlignede med en lang tå efter en fremragende frispilning af Mattéo Guendouzi med 20 minutter igen. 

Arsenal fortsatte stormløbet og fik en scoring af Sokratis underkendt af VAR med ti minutter igen, hvorefter det blev mere lige mod slutningen. 

Tidligere søndag vandt Everton 2-2 hjemme over Wolverhampton. 

Brasilianske Richarlison scorede to mål for Everton i sejren. 

Kasper Kusk lykønskes efter sin scoring til 1-0. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix AaB Fest i Aalborg: FCK nedlagt

Foto: Lars Poulsen Intl. fodbold Kort før lukketid: Landsholdsanfører skifter

Roberto Firmino forsøger sig med en omgang luftakrobatik i Burnley. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Historisk Liverpool-sejr

20 kommentarer
Vis kommentarer