Eriksen efter rekordscoring: Glem det, det er mit mål!

Den dansker landsholdsspiller var ikke i tvivl om, at 2-1-målet mod Newcastle skulle krediteres ham, selvom der var lidt tvivl om en medspiller havde rørt den på vejen

Det var efterhånden et stykke tid siden sidst, at Christian Eriksen havde garnet for Tottenham før opgøret mod Newcastle søndag eftermiddag.

31. januar for at være helt præcis, hvor holdet fra London slog West Bromwich med 3-0.

Derfor var det da også noget af en forløsning for danskeren, da han midt i anden halvleg så sit frispark sejle ind bag Tim Krul i Newcastles mål til en 2-1-føring.

Se også: Eriksen slog rekord med frisparks-kasse

Et mål som også betød, at Eriksen blev den dansker, der har scoret flest mål i samme sæson i Premier League med sin 10. sæsonscoring. Dermed slog midtbanespilleren Nicklas Bendtners rekord fra 2008/2009-sæsonen, hvor den daværende Arsenal-angriber fik scoret ni PL-kasser.

Der var dog lidt tvivl, om målet i det hele taget skulle krediteres Eriksen, da det så ud som om, at en Tottenham-spiller muligvis havde rørt den på sin vej.

Men ingen af Eriksens holdkammerater påstod at have rørt den, og danskeren blev da også noteret for scoringen. Hovedpersonen selv var heller ikke i tvivl om, at målet var hans.

- Nej, der var vist ikke nogen, der rørte den. Så er der en spiller, der skal påstå det, hvis det er. Jeg tror, at han (Harry Kane red.) ville have gjort det, men det havde han ikke mulighed for. Ej, det var helt sikkert mit mål, sagde Christian Eriksen med et smil, mens danskeren og målscoreren til 3-1, Harry Kane, blev interviewet efter kampen.

Se også: Trods formdyk: Eriksen i spil til engelsk giga-pris

Kane, der med sin scoring nåede op på 30 scoringer i alle turneringer, lovpriste også danskeren for sin frisparksscoring.

- Han træner frispark hver dag efter træning, så det er ikke tilfældigt, at han scorer. Det er derfor, han er en fantastisk spiller, sagde Kane.

Se hele interviewet med de to Tottenham-stjerner her:

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere