Eriksen efter vanvittig aften: Sker nok aldrig igen

Christian Eriksen erkender, at han nok aldrig kommer til at score lige så hurtigt, som tilfældet var, da han sendte Tottenham på sejrskurs onsdag aften mod Manchester United

Christian Eriksen noterede sig for karrierens hurtigste scoring, da han bragte Tottenham på 1-0 i onsdagens kamp mod Manchester United. (Foto: AP)
Christian Eriksen noterede sig for karrierens hurtigste scoring, da han bragte Tottenham på 1-0 i onsdagens kamp mod Manchester United. (Foto: AP)

Hvis Tottenham-manager Mauricio Pochettino var det mindste i tvivl, om Christian Eriksen var blevet helt frisk igen efter en periode med sygdom, kom raskmeldingen efter sølle 11 sekunder.

For længere tid gik der ikke, før danskeren havde bragt London-klubben på sejrskurs i onsdagens topkamp mod Manchester United.

En lang bold dumpede ned for fødderne af Eriksen i feltet og med sin første berøring i opgøret sendte han Tottenham i front.

Dermed gjorde landsholdsspilleren entré med et brag - også i historiebøgerne, hvor han med træfferen nu står bag den 3. hurtigste scoring i Premier League nogensinde.

Danskeren var da også begejstret for sin retur til banen fra sygesengen.

- Det er den perfekte måde at komme tilbage på. At score på sin første berøring. Det er aldrig sket før, og det sker nok heller aldrig igen, men det var en meget god start, siger Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Den succesfulde kreatør er ikke sen til at sende scoringen op på en førsteplads over sine hurtigste træffere i karrieren. I hvert fald i en regulær kamp. Og han tvivler på, at det kommer til at lykkes med en lignende lyn-træffer igen.

- Jeg har måske scoret på ti sekunder til træning, men det tæller ikke. Det er første og højst sandsynligt også den sidste gang, at jeg scorer efter 11 sekunder, siger Eriksen.

Tottenham vandt opgøret 2-0, og i det hele taget blev det en stor aften på Wembley for Eriksen. Han markerede således ikke kun sin retur til grønsværen med en bemærkelsesværdig scoring.

Den danske profil blev også senere kåret til kampens spiller, ligesom han modtog store roser fra sin manager Mauricio Pochettino, der var glad for at have stjernen tilbage på holdet.

- Christian er en meget vigtig spiller for os. Ikke kun, fordi han spillede godt og scorede, men han er en spiller, der binder alle sammen, og når han ikke er med, så savner vi ham altid, lød det fra Tottenham-bossen.

Se også: Eriksen tilbage med sæsonens hurtigste mål

Se også: Tottenham henter brasiliansk stjerne i PSG

14 kommentarer
Vis kommentarer
Premier League - seneste kampe
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere