Eriksen er igen nomineret til månedens spiller i England

Christian Eriksen er en blandt tre Tottenham-spillere, der kan blive kåret til Premier Leagues bedste i april

Christian Eriksen er blot én blandt tre Tottenham-spillere, der kan blive kåret som månedens spiller i Premier League. Foto: All Over Press
Christian Eriksen er blot én blandt tre Tottenham-spillere, der kan blive kåret som månedens spiller i Premier League. Foto: All Over Press

For anden gang i denne sæson er fodboldspilleren Christian Eriksen blevet nomineret til hæderen som månedens spiller i Premier League.

Den danske Tottenham-spiller er en blandt syv spillere, der er i spil til at være den bedste spiller i april i den bedste engelske række.

Listen af nominerede afspejler, at april var en god måned for Tottenham, der vandt seks ligakampe af seks mulige.

Tottenham tager hævn: Her er storklubbens drastiske besked

Belgieren Jan Vertonghen og sydkoreaneren Heung-Min Son er de to øvrige nominerede fra London-klubben, der indtager andenpladsen i Premier League.

Topholdet Chelsea har en enkelt nomineret i skikkelse af belgiske Eden Hazard, mens Manchester Uniteds Eric Bailly fra Elfenbenskysten også kan blive månedens spiller.

Eriksen imponerer igen: Det der kan almindelige spillere ikke

Belgieren Christian Benteke fra Crystal Palace og argentineren Sergio Agüero fra Manchester City er de to sidste nominerede.

Både Heung-Min Son og Eden Hazard er tidligere i denne sæson blevet kåret som månedens spiller.

25-årige Christian Eriksen var også nomineret til hæderen i december sidste år.

Ved den lejlighed blev den nu langtidsskadede Zlatan Ibrahimovic fra Manchester United kåret som månedens bedste i Premier League.