Annonce:
Annonce:

Eriksen erkender: Det gjorde ondt

Det var ikke let for Christian Eriksen at fortælle Brentford-cheftræner Thomas Frank om sit valg om Manchester United som sin næste klub

'Ikke noget jeg havde kunnet forestille mig': Se Viaplays store Christian Eriksen-interview
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Christian Eriksen skiftede i sommerens transfervindue til Manchester United, hvor der også var mulighed for, at han kunne blive i Brentford, som han havde spillet for henover foråret med fin succes.

Derfor var der også nogle ting, som skulle overvejes for ham i forhold til klubvalg. Det fortæller han i et interview med TV3 Sport. Du kan se interviewet i tv-afspilleren ovenfor.

- Hvis jeg skulle blive i London, så var det sikkerheden i, at man vidste, hvor man var. Hvis det blev Brentford, så var det der, hvor vi boede, og hvor vores børn skulle gå i skole. Det havde vi ligesom fået på plads, siger han og fortsætter:

- Men samtidig var der ambitionerne og mulighederne. Ens fodboldkarriere er kort, og hvornår mulighederne er der. For mig var det nok sidste mulighed for at komme op på så stor en klub, som United er. Så var det en ting, som de (Brentford red.) godt var med på, og jeg tror godt, de kunne indse, at det var muligheden, lyder det fra Eriksen.

Han kommer endvidere ind på, at han løbende holdt Brentford-træner Thomas Frank opdateret om situationen, ligesom det også kom den anden vej.

Det var i den forbindelse noget, som gjorde ondt for Christian Eriksen, da han skulle foretage telefonopkaldet til Brentford-cheftræner Thomas Frank og fortælle nyheden om, at det blev Manchester United.

- Ja, selvfølgelig gjorde det dét. Hvad de havde gjort for mig i de seks måneder var helt kanon. Det er noget, som jeg altid vil huske. Det er helt sikkert, fortæller landsholdsstjernen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: