Eriksen hyldes efter storkamp: Nok verdens bedste frisparksskytte

Den danske landsholdsspiller bliver lovprist af sin manager og diverse medier efter sin flotte præstation mod Swansea søndag

Kong Christian er endelig tilbage!

Den 23-årige danske landsholdsspiller stemplede for alvor ind i Premier League i denne sæson, da han med to frisparksscoringer sikrede Tottenham et point mod Swansea søndag eftermiddag i 2-2-opgøret.

Og Eriksen kan det der med at placere bolden i mål fra en dødbold.

Han er faktisk den spiller i Premier League, der har scoret flest mål på frispark siden sin debut i den bedste engelske række i 2013 - hele seks scoringer er det blevet til.

Det er noget, de sætter pris på i Tottenham, og Eriksens manager Mauricio Pochettino mener umiddelbart, at danskeren er blandt de bedste frisparksskytter i verden.

- Han er fantastisk! Han er en meget vigtig spiller for os, og han er så intelligent, da han kan spille flere pladser på banen. Han er en af de bedste på dødbolde i verden. Det er svært at sige, om han er den bedste - muligvis - men han er helt sikkert én af de bedste, sagde Eriksens manager efter opgøret ifølge Sky Sports og tilføjede:

- Han har et naturligt talent, men han bruger også rigtig meget tid på at øve det til træning. Det var nogle fantastiske frispark - de har stor kvalitet.

Eriksen var meget aktiv på den sidste tredjedel - hele syv skud fyrede han af mod Swansea-målet. (Data: Squawka)
Eriksen var meget aktiv på den sidste tredjedel - hele syv skud fyrede han af mod Swansea-målet. (Data: Squawka)

Danskeren har ellers haft meget svært ved at finde målformen det sidste halve år.

Hans seneste scoring før Swansea-kampen lå helt tilbage 19. april mod Newcastle, og den 23-årige playmaker har siden da døjet med en formnedgang og en knæskade i starten af denne sæson.

Derfor var det med rød-hvide briller en fornøjelse at se Eriksen være sit holds bedste igen - noget, som han også bliver hyldet for i flere store medier dagen derpå.

The Evening Standard havde Eriksen som bedste mand i opgøret og gav ham karakteren otte ud af ti.

- På vej mod topformen. To lækre frisparkskasser som højdepunkt, og danskeren var en trussel med præcise afleveringer og et formidabelt overblik.

Goal.com giver også den tidligere Ajax-spiller den højeste karakter af alle spillere med fire stjerner ud af fem.

- Han var så rolig og god med bolden. Et stor aktiv for Tottenham i offensiven og scorede to flotte mål. Bedste spiller på banen for udeholdet.

ESPN har naturligvis også danskeren som den bedste med karakteren ni ud af ti.

- Danskeren tilbage på højeste niveau igen, efter han har været ude med en knæskade. Han havde en god kamp i alle spillets facetter.

- Udover at score to frisparksmål, kreerede han chancer for sine holdkammerater, var flittig defensivt og kløgtigt faldt han ind i banen, når den unge teenager Alli tog sine offensive løb frem ad banen. Han jagtede bolden flittigt og blokerede et farligt skud fra Ki Sung-Yueng.

Sky Sports har også Eriksen som kampens spiller, og danskeren får igen karakteren 9 ud af 10. Det britiske medie hæfter sig især ved det sidste frisparksmål, som målmand Fabianski intet kunne gøre noget ved.

TV: I kampen mod Manchester City var danskeren meget tæt på at smække endnu et frispark ind - denne gang fra 25 meters afstand - men sammenføjningen stod i vejen.

47 kommentarer
Vis kommentarer