Eriksen kan få hundedyr holdkammerat til nytår

Tottenham skal op med den helt store pengepung, hvis Emmanuel Emenike skal til klubben

Christian Eriksen har allerede fået én ny holdkammerat for nylig. Nu kan endnu en være på vej. Men det kan blive dyrt for Tottenham. (Foto: AP/Victor R. Caivano)
Christian Eriksen har allerede fået én ny holdkammerat for nylig. Nu kan endnu en være på vej. Men det kan blive dyrt for Tottenham. (Foto: AP/Victor R. Caivano)

I Tottenham har man fortsat udfordringer på angriber-positionen. Et tungt pres hviler på unge Harry Kane, og Premier League-klubben ventes at jagte en angriber i januar-transfervinduet.

Jores Okore har fået sin helt egen sang af Aston villas fans og bliver i sangen sammenlignet med et stort dyr. (Foto: ZUMA Press/Simon Bellis) Premier League Villa-fansenes vilde sang: Okore er en okse

Et af emnerne er Fenerbache-profilenEmmanuel Emenike. Det bliver dog hverken let eller billigt for London-klubben at lokke spilleren til den engelske hovedstad:

- Der er ikke officielle bud påEmmanuel Emenike. Selv hvis de kommer, har han ingen interesse i at forlade klubben. Emenike er glad i Tyrkiet, hvor han vil vinde ligaens med Fenerbache.

DeAndre Yedlin støder til Tottenham-truppen efter nytår. (Foto: Zuma Wire) Premier League Eriksen får amerikansk holdkammerat i julegave

- Hvis en klub vil tale med ham, skal de kunne møde hans minimum klausul på 20 millioner euro. Som jeg siger er han dog ikke interesseret i et skifte lige nu, siger spillerens agent Erdem Konyar ifølge Daily Independent.

Emmanuel Emenike har tidligere været et tema i Chelsea FC, hvor man også her krævede 20 millioner euro.

0 kommentarer
Vis kommentarer