Eriksen klar til London-derby: Perfekt timing

Christian Eriksen glæder sig til onsdagens pokal-brag, hvor Tottenham møder ærkefjenderne fra Arsenal

Christian Eriksen ligner en starter i onsdagens pokalbrag. (Foto: AP)
Christian Eriksen ligner en starter i onsdagens pokalbrag. (Foto: AP)

Det kan ikke skjules, at Capitol One Cup er den mindste af de engelske pokalturneringer og derfor af Premier Leagues tunge drenge ofte bliver benyttet til at lufte B-kæden.

Men der vil være masser af prestige at spille om, når de to ærkefjender fra Nord-London, Tottenham og Arsenal, onsdag aften tørner sammen på førstnævntes hjemmebane, White Hart Lane.

Se også: Comeback-Eriksen bag Tottenham-sejr

Se også: Comeback-Eriksen bag Tottenham-sejr For uanset turneringens størrelse og betydning, så er der bare ikke nogen af de to klubber, som ønsker at tabe lige præcis den kamp. Så hos hjemmeholdet er der stor glæde over, at danske Christian Eriksen igen er i spil til startopstilling efter en måneds skadespause, der har kostet kampe for både Spurs og det danske landshold.

- Ja, det er perfekt timing. Det er en kamp, vi alle gerne vil vinde, og vi ønsker at komme langt i alle de turneringer, vi er med i. Vi slog dem sidste gang, de spillede her, og forhåbentlig kan vi gøre det igen, siger han til Tottenhams hjemmeside med henvisning til sidste sæsons 2-1 sejr i Premier League, hvor en vis Harry Kane blev dobbelt målscorer.

Se også: Så er Christian Eriksen tilbage

Eriksen gjorde comeback søndag, hvor han kvitterede for en lille halv times spilletid som indskifter mod Crystal Palace med at stå for den stikning, der sendte koreanske Heung-Min Son på kurs mod kampens eneste scoring.

- Jeg kender systemet, jeg kender spillerne og for mig er det let at gå direkte ind på holdet igen. Jeg har det godt, og sådan vil det altid være, når jeg kommer ind på holdet på den måde, siger han om 1-0 sejren.

- Det var en vigtig sejr for os. Vi ønskede at bevise, at vi er i gang med en god stime og vi ønskede at vinde foran vores fans på hjemmebane. Det fortjener de, siger Christian Eriksen, der formentlig starter inde, selvom Manchester City allerede lørdag gæster White Hart Lane, fordi Tottenham-træner Mauricio Pocchetino i den grad fattes muligheder på midtbanen, fordi navne som Ryan Mason, Nabil Bentaleb og Mousa Dembélé alle er ude med skader.

 Se også: Tottenham vinder i femte forsøg i Premier League

Her bliver Harry Kane matchvinder i det seneste North London-derby på White Hart Lane:

4 kommentarer
Vis kommentarer