Eriksen klar til ny Tottenham-kontrakt: Det kommer han til at tjene

De italienske mestre Juventus har ikke budt på Christian Eriksen, der er tæt på at forlænge med Tottenham

Christian Eriksen er angiveligt tæt på en lukrativ forlængelse af aftalen med Tottenham. (Foto: AP)
Christian Eriksen er angiveligt tæt på en lukrativ forlængelse af aftalen med Tottenham. (Foto: AP)

Selvom italienske pressekilder overfor Ekstra Bladet har oplyst, at de italienske mestre og CL-finalister Juventus henover weekenden skal have afleveret et bud på godt 172,5 mio. kroner på Christian Eriksen i Tottenham, så er den danske midtbanestjerne slet ikke på vej til Støvlelandet.

Derimod ligner det en koordineret manøvre, hvor Juventus viser handlekraft og Eriksens agent, hollandske Martin Schoots, i fællesskab plejer deres interesser.

Sådan lyder analysen fra engelske pressekilder i kølvandet på de seneste dages rygter om et skifte til italiensk fodbold.

Tværtimod erfarer Ekstra Bladet, at Tottenham slet ikke har modtaget nogen bud på Eriksen, som man slet ikke ønsker at sælge og derfor heller ikke har prissat til de 370 mio. kroner, der har floreret som danskerens pris-skilt i Italien.

Men selvom det ikke bliver til noget salg i denne omgang, så kan salgssnakken alligevel blive en indbringende omgang for den danske landsholdsspiller.

Se også: Medie: Juventus opgiver Eriksen - nu jagter de Danmarks onde ånd

For mens Juventus, der hidtil ikke har haft held til at hente navne som Julian Draxler, Isco og Oscar til den offensive midtbane, viser initiativ overfor medier og tilhængere, så har Christian Eriksens agent fået et væsentligt våben i forhandlingerne om den kontraktforlængelse, som har været så længe undervejs.

Nu kan agenten nemlig bruge den påståede italienske interesse som løftestang til en lønforhøjelse, og ifølge de engelske kilder, Ekstra Bladet har talt med, kan en ny kontrakt snart være på plads.

Eriksen, der har knap tre år tilbage af sin aftale med London-klubben, formodes at tjene i omegnen af 350-400.000 kroner i grundløn om ugen, mens diverse bonusaftaler løfter lønchecken til ca. 450.000 kroner på grund af danskerens faste spilletid.

Se også: Afviser Juve-bud på Eriksen: Så vild er prisen

Det placerer ham et pænt stykke under de mest løntunge spillere som angriberen Emmanuel Adebayor, der selvom han er så langt ude i kulden, at han end ikke har et trøjenummer, tjener omkring en million om ugen.

Så højt når Eriksen ikke, hvis en ny kontrakt faldet på plads. Men han kan formentlig se frem til at stige til ca. 600.000 kroner om ugen, hvilket vil sende ham langt forbi angrebskometen Harry Kane, der tjener omkring 400.000 kroner om ugen.

Christian Eriksen har fået fuld spilletid i sæsonens to første kampe, hvor Tottenham har skuffet med 0-1 mod Manchester United og senest 2-2 mod Stoke, hvor Spurs smed en 2-0 føring til sidst.

 Se også: Eriksen: Uforståeligt at vi smider 2-0-føring

Se højdepunkterne fra Tottenham-Stoke her:

42 kommentarer
Vis kommentarer