Eriksen med 25 meter-assist da Spurs storflækkede City

Christian Eriksen og Tottenham fik en rædselsfuld start på kampen mod Manchester City - men de rejste sig til et stort resultat

Det lignede ikke Chistian Eriksens dag, og i særdeleshed ikke Tottenhams dag, da Premier Leagues førerhunde fra Manchester City lørdag besøgte White Hart Lane.

Efter 24 minutter løb City-spillerne kontra på hjemmeholdet, Christian Eriksen halsede tilbage, men fik ikke tacklet af på Touré, inden bolden blev spillet til De Bruyne, der sparkede et missil ind til 0-1 på tavlen.

Kampen endte dog højst overraskende 4-1 til Tottenham, efter at gæsterne var faldet fuldstændig ud af kampen.

Eric Dier sparkede udligningen ind fladt langs græsset fra 30 meter lige før pausen, efter at en kæmpe offside var blevet overset i opspillet.

Se selv her:

Efter pausen blev City rundbarberet. Først kom Alderweireld højest til et indlæg og dirigerede 2-1 i nettet, og med omkring en time spillet var Christian Eriksen kraftigt medvirkende til, at kampen blev så godt som lukket.

Den danske landsholdsspiller hakkede et frispark direkte på trekantsammenføjningen fra 25 meter, og Harry Kane satte riposten i nettet til 3-1.

Se Eriksens fantastiske forsøg i videoen øverst i artiklen

Derefter blev Christian Eriksen pillet ud, og kollegerne kørte sejren i garage - og lidt til.

For et kvarter før tid blev det decideret pinligt for City, da Eric Lamela holdt legestue med den vikarierende City-keeper Willy Caballero og en forsvarer, driblede rundt om dem i en bue, før han satte 4-1 ind.

Tottenhams sejr gjorde en verden til forskel på stillingen i Premier League.

Hvor hjemmeholdet med nederlag eller uafgjort ville have været den blødeste bløde mellemvare i ligaen, er det nu tophold, mens Manchester City med nederlaget risikerer at miste førstepladsen til bysbørnene fra United - de røde spiller hjemme mod Sunderland klokken 16.

Se alle målene og højdepunkterne fra opgøret i videoen herunder:

13 kommentarer
Vis kommentarer