Eriksen: Nu må vi ordne Arsenal

- Vi har taget et skridt tilbage, nu må vi tage et skridt frem, sagde Christian Eriksen efter nederlaget til West Ham, som i følge holdets manager leverede sæsonens præstation

Eriksen havde det især i første halvleg svært mod de fysisk stærke West Ham-spillere (Foto: AP)
Eriksen havde det især i første halvleg svært mod de fysisk stærke West Ham-spillere (Foto: AP)

- Vi har taget et skridt tilbage, nu må vi tage et skridt frem, sagde Christian Eriksen til Kanal 6 med adresse til lørdagens topkamp og endnu et London-derby mod Arsenal.

Begge hold snublede onsdag aften i jagten på Kasper Schmeichel og Leicester.

- Et derby er altid en sjov kamp, men nu er den ekstra vigtig, fordi de nu er en endnu større konkurrent, som vi skal prøve at holde bag os.

- Vores situation (i topstriden) er den samme som før. Vi tager en kamp ad gangen. I dag burde vi have skabt et bedre resultat, sagde han efter 0-1 nederlaget til West Ham.

Se også: Eriksen og titel-bejlere snubler: Schmeichels store tv-aften

- Spillerne er triste, for vi er meget motiverede efter at holde os i toppen af ligaen. Men jeg er stolt af, at de virkelig prøvede, sagde Tottenhams manager Mauricio Pochettino, der altid forsøger altid at lægge et par positive ord ind i skuffelser.

Det gjorde han også efter aftenens nederlag, der betød, at Spurs forpassede chancen for at vippe Leicester af førstepladsen.

Men han var også klar i mælet om den ringe første halvleg.

- Vi startede ikke kampen godt. Vi lavede fejl, og spillerne følte sig ikke frigjorte til at spille, som de kan. West Ham er et fysisk stærkt hold, som gjorde det svært for os, og forholdene var i deres favør, for banen var ikke god.

- Vi er nødt til at holde os positive, og det er vigtigt, at vi er klar til på lørdag. Når du taber, kan du bebrejde spillerne for at være for trætte eller lignende, men reelt var det bare en dårlig aften for os.

Se også: Liverpool tager hævn for finaledukkert og tæver City

West Hams matchvinder Michail Antonio efter bare syv minutter, var selvsagt anderledes glad.

- Vi ville gerne have et tidligt mål for at få ro på nerverne, og et lokalopgør vil du altid gerne vinde.

- Efter ikke at have været i startopstillingen i tre måneder var det en lettelse for mig at score. Tottenham er et hold, der kan komme ud og lægge pres på, så vi havde besluttet at presse dem i stedet, og det virkede.

Hans manager, Slaven Bilic, roste atmosfæren og talte om den måske bedste præstation - taktisk, teknisk og fysisk.

Se også: Tottenham-boss stor-roser Eriksen: Han er den komplette spiller

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere