Eriksen og co. flopper fælt - City i CL-kval

Arsenal henviste Tottenham til bronze, da Spurs trods overtal kollapsede

Det har været en skuffende afslutning på sæsonen for Christian Eriksen (Foto: David Klein/Sportimage via PA Images)
Det har været en skuffende afslutning på sæsonen for Christian Eriksen (Foto: David Klein/Sportimage via PA Images)

Mens Kasper Schmeichels eventyr blev til virkelighed, så endte drømmen om storhed for Christian Eriksen i mareridt.

Tottenham endte nemlig med at smide sølvet væk på sidste spilledag, da allerede nedrykkede Newcastle smadrede Spurs med 5-1.

En kontroversiel sejr til Newcastle, der blev hjulpet på vej, da Moussa Sissoko filmede sig til et straffespark, da der manglede et kvarter.

På det tidspunkt var Tottenham på vej tilbage i opgøret. Bag ud 2-1 og med en udvisning til Newcastles Aleksandar Mitrovic, så havde Tottenham muligheden for at hente det point, som ville være nok til at sikre sølvet.

Foto: AP Premier League Tottenham forlænger med argentinsk succesmanager

Men straffesparket til Sissoko blev afgørende. Georgino Wijnaldum gjorde det til 3-1 og så gik Spurs i opløsning og endte med at smide kampen 5-1.

Det var Arsenal ikke længe om at udnytte. Arsene Wengers tropper havde ikke samme problemer mod deres allerede nedrykkede modstander. Mod Aston Villa huggede Olivier Giroud til tre gange - og Gunners vandt 4-0.

Dermed vinder Arsenal sølv for første gang siden 2005.

Christian Eriksen ligger nummer tre på listen over bedste playmakere i 2015/2016, hvis man kigger på hele Europa (Foto: AP) Premier League Tallene viser: Eriksen giver Messi og Neymar baghjul

Manchester City sikrede sig med overvejende sandsynlighed den sidste plads i Champions League, da det blev til 1-1 mod Swansea. Det betyder, at Manchester United skal slå Bournemouth med 18 mål i den kamp, der på dramatisk vis måtte udsættes grundet fundet af en mistænkelig pakke på Old Trafford.

Kampen om pladserne i Europa League faldt ud til fordel for Southampton, som efter alt at dømme får selskab af Manchester United.

Se, hvordan Eriksen og co. blev udraderet af Newcastle:

21 kommentarer
Vis kommentarer