Eriksen og co. sejrede i dramatisk kamp

Tottenham vandt 3-2 over Swansea i en underholdende kamp, der dog blev overskygget af Bafétimbi Gomis' uhyggelige kollaps først i kampen 

Tottenham-spillerne kunne juble over de tre point. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham-spillerne kunne juble over de tre point. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Christian Eriksen og Tottenham kunne i aftes sætte tre point ind på kontoen i Premier League, hvor de nu har godt tag i de tophold, der kæmper om Champions League-pladser.

Men det tænkte den danske landsholdsspiller og resten af Spurs-spillerne nok ikke så meget over i timerne efter kampen. For sejren blev på alle måder overskygget af det dramatiske, der skete på banens midte efter blot syv minutters spil.

Se også: TV: Drama på White Hart Lane: Swansea-stjerne kollapser

Tottenham-spillerne fejrede lystigt Nacer Chadlis åbningsmål, mens Swanseas Bafétimbi Gomis sank sammen i midtercirklen på White Hart Lane.

I flere minutter lå den franske angriber livløs og modtog behandling. Der var tavst på tilskuerpladserne, men jublen brød løs, da en vågen Gomis med iltmaske blev båret ud i omklædningsrummet.

Bafétimbi Gomis var ved bevidsthed, da han blev båret fra banen. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Bafétimbi Gomis var ved bevidsthed, da han blev båret fra banen. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
 

Det er dog ikke første gang, at Gomis er faldet om. I 2009 besvimede han to gange for sin daværende klub Lyon, ligesom han samme år faldt om i en samling med det franske landshold.

Det gør han, da han har problemer med sin vagus-nerve, der forbinder hjernen med de indre organer. Og når den kontakt er ustabil, kan hjernen reagere ved så at sige slukke lyset.

Gomis blev hastet et nærliggende hospital for at blive tilset, og der var alligevel ikke meget på White Hart Lane, der kunne have muntret ham op.

Se også: Managerkrig: Bruce skyder skylden på Poyet

Ganske vist udlignede Sung Yueng Ki kort efter, men da Tottenham skruede op for blusset i anden halvleg, var der klasseforskel.

Christian Eriksen havde en fod med i 2-1-målet, da han kort efter pausen lidt heldigt fik tacklet bolden over til Ryan Mason, der resolut bankede bolden op i nettaget.

Du kan se det her:

Og da en veloplagt Andros Townsend få minutter senere gik solo og huggede 3-1 i kassen, lignede det en komfortabel sejr.

Men mod slutningen fik Gylfi Sigurdsson skabt lidt spænding med en reducering og efterfølgende fem minutters totalpres.

Det var dog ikke nok for Swansea, der mistede en mulighed for at skabe kontakt til Tottenham – men mon ikke de er godt tilfredse med, at holdkammerat Gomis trods alt ikke kom noget alvorligt til?

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere