Annonce:
Annonce:

Eriksen om guld-kontrakt: Derfor trak det ud

Christian Eriksen var aldrig bekymret for sin forlængelse med Tottenham

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det var et forløb så langt som en islandsk saga, der blev afsluttet da Christian Eriksen for en måned siden omsider satte sin underskrift på en kontraktforlængelse med Tottenham.

Allerede i februar bekræftede playmakeren fra Middelfart, at en forlængelse med London-klubben ventede lige rundt om hjørnet. Alligevel skulle der gå næsten et halvt år, før aftalen var en realitet.

Eriksen og co. straffede suveræne City

I mellemtiden gættede alverdens medier på årsager til den manglende aftale. Rygterne om interesse fra Juventus blev vakt til live, mens engelske medier påstod, at det var et dansk lønkrav på 1,3 mio. kroner om ugen, der spændte ben.

Det rygte afviste Eriksen på Twitter, men i forbindelse med den seneste landsholdssamling afviste han at uddybe årsagen til ventetiden.

Annonce:

Nu er aftalen, der løber til 2020 og sikrer ham en ugeløn på ca. 616.000-660.000 kroner om ugen, en realitet.

Derfor er Christian Eriksen parat til at forklare om det langstrakte forløb.

Men virkeligheden er noget kedeligere end de farverige spekulationer, der blev bragt til torvs undervejs.

- Der var ikke nogle problemer. Det var mest jer i medierne, der havde fokus på det. Det var bare en kontraktforlængelse, hvor både klubben og jeg gerne ville. Der var ikke noget særligt i det, siger landsholdets største profil og fortsætter:

- Jeg ved ikke, hvorfor det tog så lang tid. Jeg tror, at klubben vidste, at jeg gerne ville forlænge. Jeg ville også gerne, så måske var det derfor, at der ikke var nogen, som skubbede på. Det ville have været en helt anden situation, hvis jeg ville væk.

Her skyder Spurs-koreaner Fischers 'Boro i sænk:

Annonce:

Og selv om der ifølge var i hvert fald fire europæiske topklubber, der stod parat med tilbud, så er det let at forstå, hvorfor Eriksen foretrak at blive hos Spurs, hvor han er fast mand på et af Premier Leagues allerstærkeste hold, er med i Championd League og har udsigt til at spille på Londons største klubstadion, når White Hart Lanes afløser står klar om halvandet år.

- Med de positive oplevelser vi får i øjeblikket, vil man gerne blive. Da vi valgte at tabe til Monaco i Champions League, var der nogle lortedage bagefter, men ellers er det hele meget positivt, forklarer Christian Eriksen søndag var med til at tilføje Josep Guardiola hans første nederlag som Manchester City-manager.

- Specielt mod City fik vi vist, at vi er på vej frem. Det er et hold, som mange udefra har vurderet var meget svære at slå. Det fik så vist, at de ikke er, siger Tottenham-profilen, som i modsætning til omgivelserne ikke vil gøre Tottenham til titelbejler.

- Det er overhovedet ikke blevet nævnt i klubben på noget tidspunkt. Vi tager en kamp af gangen, og jeg ved faktisk ikke, hvad målsætningen er.

57574636.jpg 

På landsholdet er målet til gengæld klart. Danmark skal med til VM i Rusland, og mulighederne er gode, lader Eriksen ane.

Han kan i hvert fald mærke, at noget af medvinden fra klubben er fuldt med til landsholdet.

- Jeg kommer med god selvtillid. Sådan har det været i klubben i et par år, og nu har det også været sådan på landsholdet i den seneste tid, siger han.

Tottenham-træner: Derfor har Eriksen været under niveau

Ærlig Eriksen: Jeg mangler stadig det sidste

Eriksen skyder vilde løn-rygter ned: I skal ikke tro på alt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: