Eriksen om middag med chefen - derfor mødtes vi i København

Nu afslører Christian Eriksen, hvorfor han i sidste uge mødtes med Tottenhams manager på københavnsk restaurant

Christian Eriksen løfter sløret for, hvorfor han var på en københavnsk restaurant med Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Foto: Lars Poulsen
Christian Eriksen løfter sløret for, hvorfor han var på en københavnsk restaurant med Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Foto: Lars Poulsen

Det er kun to uger siden, at Barcelona-avisen Mundo Deportivo kunne afsløre, at Christian Eriksens bagland har taget kontakt med FC Barcelona for at afsøge, om der er reel interesse for den danske playmaker på Camp Nou.

Kontakten ligner rettidig omhu fra en spiller, der ville afklare, om drengedrømmen kan blive til virkelighed, inden han skriver under på en lukrativ forlængelse med Tottenham.

Angiveligt var svaret fra Catalonien negativt, så da landsholdets kok, Per Thøstesen, på sin Instagram-profil afslørede, at Eriksen og Tottenhams argentinske manager, Mauricio Pochettino, tirsdag i sidste uge spiste middag sammen på Thøstensens celebre restaurant, Bistro Boheme, på Esplanaden i København, eksploderede spekulationerne om danskerens kontrakt-situation i England og på de sociale medier.

For det lugtede da af, at Eriksen skulle vende fremtiden i Tottenham med Pochettino, som selv lige har underskrevet en femårig forlængelse med London-klubben.

Men ifølge Christian Eriksen selv, var baggrunden for middagen slet ikke spændende for medier og fans.

- I løbet af sæsonen havde han snakket om, at han gerne ville til København med konen. Så ringede han pludselig og sagde, at han var der. Og vi var pudsigt nok samlet om onsdagen, så jeg var også i København om tirsdagen. Så det passede fint, at vi kunne gå ud og spise, fortæller Christian Eriksen, der forklarer, at det ikke er hverdagskost at gå på restaurant med chefen.

- Det var rimelig random. Det er ikke noget, som sker så tit, lyder det fra landsholdets største stjerne, der morer sig lidt over omverdenens store interesse for hans aftensmad.

- Det er sjovt. Det var egentlig bare en stille og rolig middag. Selvfølgelig blev der snakket fodbold, men der blev ikke talt så mange andre ting, forklarer danskeren, der til gengæld klapper helt i, når det handler om fremtiden.

- Ingen kommentarer. Det gider jeg ikke tale om.

Alt tyder dog på, at Christian Eriksen i lighed med navne som Dele Alli, Jan Vertonghen, Harry Kane og Ben Davies sætter sin signatur på en kontraktforlængelse med tilhørende lønforhøjelse i den tunge ende.

Men det blev der altså ikke talt om, mens de røde bøffer blev fortæret på Bistro Boheme.

Nicklas Bendtners VM er langt fra givet, efter han søndag blev skadet. Foto: Ole Martin Wold/Ritzau Scanpix Skandinavien Han tilså skadet Bendtner: - Det bliver en kamp mod tiden

Foto: Lars Poulsen VM 2018 Hareide svinger kniven: De kommer ikke med til VM

Christian Eriksen kan smutte, hvornår det skal være. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Eriksens babyplan: Vil blive der så længe som muligt

16 kommentarer
Vis kommentarer