Eriksen rygtet til Real Madrid: Folk ved hvad jeg gerne vil

Christian Eriksen var efter tirsdagens sejr over Chelsea ikke meget for at kommentere rygter om sin fremtid

Eriksen i aktion mod Chelsea og Cesar Azpilicueta i tirsdagens pokalsemifinale. Foto: Glyn KIRK/AFP
Eriksen i aktion mod Chelsea og Cesar Azpilicueta i tirsdagens pokalsemifinale. Foto: Glyn KIRK/AFP

Tottenhams danske stjerne, Christian Eriksen, måtte efter tirsdagens 1-0-sejr over Chelsea i Liga Cuppen svare på spørgsmål om sin fremtid.

Det skyldes ikke mindst, at han endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt med London-klubben. Samtidig har flere store udenlandske klubber været nævnt som ivrige bejlere til Eriksens underskrift.

- Det er ikke noget, jeg tænker på. Jeg fokuserer på at spille fodbold, og der er mange kampe, man skal tænke på, og som skal vindes, siger Christian Eriksen til TV3 Sport efter tirsdagens kamp.

Blandt de klubber, der angiveligt har set sig lune på danskeren, er ifølge spanske medier de forsvarende Champions League-mestre, Real Madrid.

Foreløbig ligger der dog ikke noget konkret tilbud på bordet, og derfor ønsker danskeren ikke at forholde sig til meldingerne.

- Det er ikke første gang, at der har været rygter, og når aviserne skriver noget, så er det ikke noget, vi er herrer over, og hvis ikke der er noget konkret, så kommenterer jeg bare rygter, siger Eriksen.

'Fin dialog'
Christian Eriksens nuværende kontrakt udløber i sommeren 2020. Spanske medier har senest spekuleret i, at Real Madrid forventer at kunne købe Eriksen billigt, fordi der kun er kort tid tilbage af kontrakten med Tottenham.

Selv om interessen tilsyneladende er stor, så understreger Eriksen, at han stadig forhandler med Tottenham om en eventuel kontraktforlængelse.

- Jeg tror, folk ved, hvad jeg gerne vil, og jeg ved, hvad de (Tottenham, red.) gerne vil, og der er en fin dialog, så der er ikke noget der, siger Christian Eriksen.

Danskeren var tirsdag aften med til at slå Chelsea i semifinalen af Liga Cuppen. De to hold mødes i returopgøret på Stamford Bridge om to uger.

Han håber, at sejren kan give vind i sejlene til de kommende kampe.

- Først og fremmest er det et rigtig fint resultat. Fodboldmæssigt kunne det være bedre. Men det var en fin start, og det giver en masse selvtillid til de kommende kampe, siger han.

Eriksen tiljublet efter VM-scoring - og her til aften i Herning. Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold Overgår Laudrup: Eriksen får kæmpe hæder

Kane i aktion fredag aften. Foto: Jon Super/AP Premier League Sært Spurs-show: Derfor kom Kane på banen ved 6-0

Sergio Agüero har scoret i alle sine syv Premier League-hjemmekampe mod Liverpool - torsdagens topbrag var ingen undtagelse. Foto: Jon Super/AP/Ritzau Scanpix Premier League Liverpool knækket i vildt topbrag

Mauricio Pochettino vil gerne beholde sin danske midtbanespiller, men er klar over, at det er i Christian Eriksens hænder. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Spillet om Eriksen tager til: - Han har ret til at gøre, hvad han vil

22 kommentarer
Vis kommentarer