Eriksen skyder bizarre Brexit-rygter ned

Ifølge italiensk avis kan Brexit sende Christian Eriksen væk fra Tottenham. Men danskeren skyder historien ned som det pure opspind

Eriksens agent antyder et Tottenham-exit. (Foto: AP)
Eriksens agent antyder et Tottenham-exit. (Foto: AP)

Det britiske nej til EU har skabt et chok og ramaskrig i Europa, og midt i hele fortvivlelsen forsøger de fleste at finde ud af, hvad konsekvenserne vil blive efter den dramatiske beslutning.

En ting er i hvert fald sikkert, når snakken falder på fodbold:

Eftersom befolkningen i Storbritannien nu har besluttet at forlade EU, vil det uden tvivl få nogle konsekvenser for spillerne. Premier League vil fremover ikke blive betragtet som en EU-liga, og derfor vil arbejdstilladelser for udenlandske spillere blive sværere at få ført igennem.

Og ifølge den italienske avis La Repubblica kan det få konsekvenser for Christian Eriksen i Tottenham.

Avisen citerer nemlig danskerens agent, hollandske Martin Schoots, der går så langt som at sige, at Eriksen snart kan være fortid i den bedste engelske række.

- Vi undervurderer faren ved denne beslutning. Sandheden er, at halvdelen af Premier League-spillernes arbejdspapirer nu vil blive værdiløse. Hvis situationen forbliver sådan, så vil jeg få min klient (Eriksen red) væk fra Tottenham, udtaler Schoots til avisen.

Noget af en chokmelding, der straks fik Spurs-tilhængerne op i det røde felt.

Tilsyneladende har det italienske medie dog været en kende for hurtig ved tasterne.

I hvert fald var Eriksen fredag aften i aktion på Twitter, hvor han tager kraftigt afstand fra artiklen i  La Repubblica.

- Mærkelig artikel. Min agent har aldrig talt om dette EU-emne, skriver midtbanespilleren, og giver dermed tiltrængt ro til Tottenham-fansenes flossede nerver.

Med midtbanespillerens beroligende udtalelse kan de nemlig igen vente i spænding på, hvornår han som lovet forlænger sin kontrakt med London-klubben.

Den danske playmaker har i de seneste mange måneder forhandlet om en forlængelse. Eriksen har selv ved flere lejligheder udtalt, at samtalerne var positive, og at han forventede, at der ville komme en afklaring snart.

Men endnu er der ikke kommet en aftale på plads mellem de to parter.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Martin Schoots, men det har ikke været muligt at komme i kontakt med danskerens agent.

Både Christian Eriksen og Harry Kane kan se frem til indbringende lønstigninger. (Foto: PA) Premier League Eriksens løn på himmelflugt: Så meget kan han tjene i Tottenham

Premier League Godt nyt for Eriksen: Pochettino bliver i Tottenham

27 kommentarer
Vis kommentarer