Eriksen slår til igen: Stjerne skadet i vild afslutning

Tottenham måtte langt ind i tillægstiden for at sikre en 2-1-sejr over Fulham, da unge Harry Winks scorede

Christian Eriksen med lækker assist mod Fulham. Sejren kom hjem i sidste sekund, men Deli Alli blev skadet med fire minutter tilbage. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen med lækker assist mod Fulham. Sejren kom hjem i sidste sekund, men Deli Alli blev skadet med fire minutter tilbage. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix

Tottenham var godt på vej mod et pointtab, men tre minutter inde i tillægstiden blev Christian Eriksen og co. reddet.

Den unge midtbanespiller Harry Winks dukkede op i feltet og headede Tottenham på 2-1, som blev kampens resultat. Kort forinden var stjernespilleren Dele Alli udgået med en skade.

Dermed nåede Tottenham op på 51 point på tredjepladsen i Premier League, hvor Liverpool og Manchester City drøner derudad.

Tottenham er fire point foran Chelsea på fjerdepladsen, mens både Arsenal og Manchester United er yderligere tre point efter i slaget om top-4.

Tottenham er hårdt ramt af skader og afbud på midtbanen og i angrebet i øjeblikket og måtte se Dele Alli humpe ud af opgøret i anden halvleg.

Værst ser det ud med topscorer Harry Kane, der med en ankelskade forventes ude i op til to måneder.

Den oplagte erstatning er sydkoreanske Son Heung-min, men han deltager i Asian Cup i resten af måneden, og Fernando Llorente var i angrebet.

Llorente brillerede med et selvmål efter 18 minutter i en rodet forestilling, hvor Fulham var farligst og kom foran 1-0.

Hjemmeholdet havde nyerhvervelsen Ryan Babel med, og den 32-årige offensive spiller var en forstærkning og gav det nedrykningstruede hjemmehold flere våben i kontraspillet.

Llorente fik en stor hovedstødsmulighed kort efter, og alt initiativet blev efterhånden overladt til gæsterne, som havde bolden hele tiden uden at skabe chancer.

Fulham fik dog lagt et pres kort før pausen, og Aleksandar Mitrovic fik en scoring til 2-0 annulleret korrekt for offside.

Efter pausen slog Eriksen så til med sit speciale.

Efter skidt forsvarsspil af Fulham, sendte Eriksen en perfekt bold ind i hovedet på Dele Alli, som headede gæsterne på 1-1.

Eriksen fører nu Premier League i assists over de seneste år...

Mens han er nummer to, hvis man kigger på lidt kortere tid...

Eriksen ankommer til kampen mod London-rivalen. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
Eriksen ankommer til kampen mod London-rivalen. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen med lækker assist mod Fulham. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen med lækker assist mod Fulham. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
 

Her udnytter Alli det fine oplæg fra Eriksen. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
Her udnytter Alli det fine oplæg fra Eriksen. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Landsholdsfodbold Tog al opmærksomheden i sommer: Nu kommer Eriksen med afsløringen

Danskeren afsluttede uheldigt kort efter og blev blokeret, og Danny Rose hamrede bolden på overliggeren.

Opgøret blev mere og mere intenst og nærkampene sydede af rivaliseringen mellem klubberne.

Specielt Fulhams Mitrovic havde svært ved at tøjle temperamentet og agerede bistert i enhver situation, og Llorente misbrugte en enorm hovedstødschance.

Det lignede derfor et pointtab, men det ændrede Harry Winks altså på med sit sene sejrsmål.

Eneste bekymring er nu, at Dele Alli altså udgik med en skade i slutfasen, og han så ikke ud til at have det godt.

Mathias Zanka Jørgensen er gået fra nøglerolle til bænkplads, fordi Huddersfield har skiftet manager. Foto: Ritzau/Scanpix/REBECCA NADEN Premier League Kæmpe PL-nedtur: Zanka vraget af ny manager

Spansk fodbold Håner Messi: - Han kan jo kun én ting

Premier League Eriksen bedre end verdensstjerner: - Han tager pusten fra folk

Christian Eriksen er nummer 34 i verden ifølge det nye FIFA 19. Foto: AP Premier League Bedre end sidste år: Eriksen giver stjerner baghjul i FIFA 19

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Disse fire herrer kommer ikke til at figurere på samme managerhold i holdet.dk's turnering i foråret. Det skulle være sikkert og vidst. Foto: AFP Plus Niels slog alle med smart taktik: Det her må du ikke gøre i PL-manager!

18 kommentarer
Vis kommentarer