Eriksen slår verdensstjerner: Her er julens 10 bedste i Premier League

Christian Eriksen er en af de bedste spillere i Premier League lige nu. Det vurderer både en dansk og engelsk ekspert

Christian Eriksen er en af de bedste spillere i Premier League netop nu. Foto: TV3 Sport
Christian Eriksen er en af de bedste spillere i Premier League netop nu. Foto: TV3 Sport

Tottenham holdt onsdag aften liv i mesterskabsdrømmene, da Spurs besejrede topholdet, Chelsea på to mål af Dele Alli.

Christian Eriksen støbte kuglerne til den forstærke Dele Alli, og i de britiske medier er den danske landsholdsspiller dagen derpå blevet fremhævet som Tottenhams egentlige helt i sejren over bysbørnene fra Chelsea.

Læs mere om mediernes reaktion på Eriksens brandkamp her:

Se også: Medier i ekstase over Eriksen: Han er den egentlige helt

I det hele taget har Christian Eriksen løftet sit niveau gevaldig i de seneste Premier League-kampe, efter danskeren åbnede sæsonen ganske anonymt.

Men hvor formstærk er den fynske kreatør egentlig? Ekstra Bladet har lavet en top ti-liste over de bedste spillere i Premier League netop nu - baseret på det tætte jule- og nytårsprogram.

Det samme har Viasats Premier League-kommentator og ekspert Niels Christian Frederiksen samt Daily Mails fodboldreporter Matt Barlow gjort.

Se listerne herunder, og vi kan afsløre, at Christian Eriksen optræder på alle tre lister:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Ikke overraskende topper Tottenhams Dele Alli alle tre lister, og Niels Christian Frederiksen mener, at Christian Eriksen kunne lære meget af den 20-årige englænder.

- Jeg mener, Eriksen har et niveau mere at lægge på. Han skal blive mere kynisk, og selv om det langt fra ligger til den rare knægts stil, så måtte han gerne blive mere ondskabsfuld. Der mangler noget vildskab i Christian, og dét har Dele Alli i hvert fald, der bruger alle kneb for at vinde, siger Niels Christian Frederiksen, der mener, at Christian Eriksen på det seneste har svaret igen på al den kritik, som danskeren modtog først på sæsonen:

- Man gik så vidt som til at spekulere på, om Eriksen var god nok til startformationen, og om Tottenham nogensinde ville vinde et mesterskab med Eriksen som playmaker. Han leverede virkelig mod Chelsea, og selvfølgelig er han god nok til Tottenhams startellever. En startellever som, jeg mener, er den bedste startellever i Premier League. siger Niels Christian Frederiksen.

Tottenhams stigende formkurve skyldes ikke mindst Christian Eriksen, mener Jan Mølby. Foto: All Over Press Sport og Spil Mølbys analyse: Eriksen har løftet Tottenham

Se også: Banens bedste i topkamp: Her er Eriksens perfekte oplæg

Se også: Tottenham-boss lettet over vigtig sejr

Se også: Storspillende Eriksen fik hovedrolle i topbrag

39 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere