Eriksens afløser alvorligt skadet

Tottenham får sværere ved at bænke Christian Eriksen, da den argentinske afløser er ude med en skade de næste par måneder

Giovani Lo Celso kommer først i kamp igen i november. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
Giovani Lo Celso kommer først i kamp igen i november. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix

Nicklas Bendtner er ikke garanteret spilletid søndag mod Hobro. Foto: Lars Poulsen FC København Tvivl om Superliga-debut: Ståle usikker på Bendtner

8. august hentede Tottenham Giovani Lo Celso i Real Betis, og alle var enige om, at argentineren var spilleren, der skulle afløse Christian Eriksen, hvis han forlod den engelske storklub.

Eriksen kom ikke væk i dette transfervindue, og nu er Lo Celso så ramt af en skade og er ude det næste stykke tid.

- Giovani Lo Celso er kommet hurtigt hjem efter at være trukket ud af den argentinske landsholdstrup på grund af en hofteskade.

- Den offensive midtbanespiller blev skadet under sit landsholds kamp mod Chile. Han vil nu gennemgå en periode med rehabilitering og forventes tilbage i træning mod slutningen af oktober, lyder det på klubbens hjemmeside.

Her bliver Lo Celso skadet mod Chile. Fotos: Jayne Kamin-Oncea/Frederic Brown/Ritzau Scanpix

 

Lo Celso kostede Tottenham 250 millioner kroner og har en fortid hos rigmændene i Paris Saint-Germain, der hentede ham i barndomsklubben Rosario Central fra Argentina. Fra Paris blev han sidenhen udlejet til Real Betis, som i april valgte at udnytte en købsoption, inden han altså røg til London.

Med skadespausen frem til slutningen af oktober, så vil han formentlig først komme i aktion igen i november, og han misser dermed flere vigtige kampe - eksempelvis mod Liverpool i Premier League og mod Bayern i Champions League.

For Christian Eriksen betyder det, at chancen for at blive bænket som straf for ikke at ville forlænge kontrakten, mindskes betydeligt.

Christian Eriksen jubler efter sin socring mod Arsenal 1. september. Foto: DAVID KLEIN/Ritzau Scanpix Premier League Har lært af fejl: - De er blevet for kloge

Anden sport Afsløret: Her er de bedste spillere i FIFA 20

Danmark fik kun 0-0 i Georgien, og det kan de godt bruge i Irland. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Jubler over Danmarks fejl: - Men jeg er uenig

2 kommentarer
Vis kommentarer