Eriksens agent: Der er altid interesse for Christan

Christian Eriksens agent, Martin Schoots, glæder sig over roserne til Tottenham-spilleren, men vil ikke deltage i spekulationerne vedrørende hans klients fodboldfremtid

Christian Eriksen gratulerer Roberto Soldado efter spanierens scoring til  4-0 mod Newcastle (Foto: AP)
Christian Eriksen gratulerer Roberto Soldado efter spanierens scoring til 4-0 mod Newcastle (Foto: AP)

Christian Eriksen er Danmarks hotteste fodboldnavn, og det skorter ikke på roser til den 22-årige Tottenham-spiller.

Hans holdkammerat Jan Vertonghen mener, at danskeren kan blive en af de bedste spillere i klubbens historie, og i Paris Saint-Germain har træner Laurent Blanc offentligt udtalt, at han ser Eriksen som ønskespilleren.

Premier League Storroser Eriksen: Kan blive en af de bedste nogensinde

Der er ingen tvivl om, at landsholdsspilleren er på radaren i mange store klubber efter sine præstationer for Spurs, men Eriksen-lejren ønsker ikke at bidrage til spekulationerne.

- Jeg kender til spekulationerne, men vi kommer ikke til at deltage i dem. De har været der, siden Christian var 14 i OB, da de første store klubber havde opdaget hans talent og forsøgte at skrive kontrakt med ham.

Christian Eriksen er blevet den absolutte hovedperson i Tottenhams offensiv. (Foto: AP) Plus Her er varme Eriksens muligheder

- Der vil formentlig altid være spekulationer om Christian, og man kan se det som en kompliment for den dedikerede måde, som Christian udvikler sit talent på, skriver danskerens agent, Martin Schoots, i en mail til Ekstra Bladet.

Den hollandske agent glæder sig især over de positive ord fra tidligere topspillere som Ole Gunnar Solskjær, Dennis Bergkamp og Gary Lineker.

- Der findes mange meninger, men at få komplimenter fra folk, der har spillet på det ultimative niveau, er noget særligt.

- Men Christian fokuserer som altid på sin næste kamp. Det er hans stil. Og det er den, der har bragt ham dertil, hvor han er i dag, skriver Martin Schoots.

Christian Eriksen er efterspurgt i Paris. Premier League Agents råd til Eriksen: Dem skal du holde dig fra

Næste opgave for Christian Eriksen er en hjemmekamp mod Burnley lørdag.

Se Eriksens seneste kasse i sidste weekends kamp mod Swansea her:

 

0 kommentarer
Vis kommentarer