Eriksens chef afviser 'åndssvagt' rygte

Mauricio Pochettino forlader ikke Tottenham og betegner rygtet om hans afgang som 'åndssvagt'

Det er ikke kun Christian Eriksen, der i et stykke tid er rygtet væk fra Tottenham. Det er også hans træner, Mauricio Pochettino.

Og de rygter blev bestemt ikke manet i jorden efter weekendens 0-1-nederlag til Newcastle. Tværtimod. Her pegede flere på, at netop den kamp kunne være argentinerens sidste i spidsen for Tottenham - eller  maksimalt lokalopgøret mod Arsenal søndag.

Kommunikationen mellem Eriksens agent og klubbens ejer er helt forstummet. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix Premier League Ny udvikling: Afslører Eriksen det hele her?

Rygterne var såmænd så vedholdende, at bookmakerne lukkede spillene på, at han vil forlade London-klubben - men fredag gjorde han på et pressemøde klart, at det ikke kommer til at ske.

- Hvad kan man sige om sådan et åndssvagt rygte? Efter fem år nu er jeg startet på det sjette år - og I ved, hvordan vi arbejder hen over sommeren for at genopbygge holdet. Kun sociale medier kan skabe noget så åndssvagt.

- Jeg kommer ikke til at forlade klubben efter søndagens kamp. Det vigtigste nu er at hjælpe holdet på banen og sikre, at kommunikationen er klar, sagde Pochettino.

Han offentliggjorde, at han onsdag i forbindelse med landskampspausen forlader London i et par dage, men fredag genoptager arbejdet sammen med bestyrelsesformand Daniel Levy.

- Vi skal se nogle landskampe live, og så mandag forberede den nye uge. Jeg er ikke den type person, der sender beskeder gennem de sociale medier.

- Væddede I på det (at han forlader klubben, red.)? Spillet er lukket nu - og I har tabt jeres penge, lød kommentaren.

Ud over Eriksen er andre spillere også på rygtebasis ved at forlade klubben. Det drejer sig om Jan Vertonghen, Victor Wanyama og Serge Aurier. Men ingen af de tre og Eriksen er tilsyneladende på vej ud nu ifølge Pochettino.

- Jeg har talt med alle spillerne i dag, og jeg har intet hørt fra dem eller fra klubben. Så intet nyt er godt nyt, sagde Pochettino.

Han var også varsom med at tolke Christian Eriksens Instagram-opslag, hvor han glædede sig over Tottenhams Champions League-pulje, som et tegn på noget som helst.

- Det er svært at tolke sociale medier.

- Jeg synes, at det er fantastisk, at Christian som andre spillere glæder sig over at have muligheden for at spille Champions League igen. Men vi må se, hvad der sker. Der er et par dage, til transfervinduet lukker, og jeg håber, at alt går godt for vore interesser, vores hold og vores klub, sagde Pochettino.

Tottenham tager søndag til Emirates Stadium for at møde Arsenal, der efter tre runder ligger nummer tre med seks point. Tottenham befinder sig lidt længere nede ad listen i et stort felt af hold med fire point.

Christian Eriksen fik sig en halv time i nedturen mod Newcastle. Foto: Daniel Leal-Olivas / Ritzau Scanpix. Premier League Eriksen forbigået i Tottenham-fiasko

Real Madrid er åbenbart mere varm på Paul Pogba end Christian Eriksen (Foto: Ritzau/Scanpix) Tottenham Storklubbens snedige plan: Sådan vil de lokke Eriksen

Christian Eriksen bliver formentlig i Tottenham og forhandler så direkte med Real Madrid til nytår, lyder vurderingen. Foto: Matthew Childs/Reuters Premier League Spillet om Eriksen fortsætter: Det er det sandsynlige scenarie

Dean Saunders må en tur bag tremmer. Foto: Andy Hooper/Daily Mail/Shutterstock Premier League Tidligere Liverpool-stjerne smidt i fængsel

7 kommentarer
Vis kommentarer