Eriksens geniale stikpille: - Den appellerer han sikkert også

Christian Eriksen kommer med tør Harry Kane-joke i frisparksudfordring med den engelske landsholdsangriber

Bizar udvikling: Eriksens egen klub har appelleret hans mål

- Gør helt klart krav på det mål. Ramte min skulder og gik ind. Jeg sværger, det var mit mål. Det må I tage mit ord for.

Der er blevet grinet og joket med Harry Kane i ugevis, efter hans krav om at overtage Christian Eriksens ene mål i 2-1-sejren ude mod Stoke i Premier League 7. april.

På tv kunne det ikke ses, at Kane rørte bolden, og derfor virkede det noget specielt, at Tottenham appellerede sagen og fik målet flyttet fra Eriksen til Kane så sidstnævnte stod bedre i topscorer-kampen.

Nu svarer Tottenham, Eriksen og Kane igen på de mange jokes. Via Skysports-programmet Soccer AM er der således postet en video på Twitter, hvor Eriksen og Kane træner frispark og skal ramme nogle flasker, der sidder yderligt i målet.

Derfor er Christian den bedste siden Laudrup

Kane sparker frispark rundt om muren og en flaske falder ned, men manager Maurico Pochettino er hurtig til at råbe 'no, no, no', fordi bolden ikke rammer flasken, men blot bagkanten af nettet, så flasken falder ned.

Eriksen står ved siden af og kommer så med den tørreste stikpille.

- Han kan appellere det, lyder det fra danskeren, mens trænerteamet er ved at knække sammen af grin.

Se Eriksens stikpille til Harry Kane her:

Med fire kampe tilbage af sæsonen har Harry Kane scoret 26 gange, hvilket er fem mål færre end Liverpools Mohamed Salah.

Eriksen har tidligere accepteret, at Kane overtog målet fra danskeren.

- Jeg tror, at Harry er til at stole på, og hvis han ramte den, er det hans mål. At dømme ud fra den måde han jublede på, så tror jeg, han føler, han ramte bolden, sagde Christian Eriksen efter kampen.

Med det mistede mål er Eriksen stadig noteret for ni mål i sæsonen, hvilket er et enkelt mål fra danskerens rekord på 10 Premier League-mål.

SE DET KONTROVERSIELLE MÅL, SOM KANE HAR SNUPPET FRA ERIKSEN, I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Sådan får du billet til VM i Rusland

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020