Eriksens julestime brudt i Kane-show

Harry Kane var afgørende for Tottenham, da Christian Eriksen for første gang måtte gå fra banen Boxing Day uden at score

Harry Kane var den store helt, da Tottenham ordnede Norwich (Foto: AP)
Harry Kane var den store helt, da Tottenham ordnede Norwich (Foto: AP)

26. december 2014 1-2 Christian Eriksen (72) (Leicester-Tottenham 1-2)
26. december 2013 1-0 Christian Eriksen (36) (Tottenham-West Bromwich 1-1)

Christian Eriksen kom til lørdagens hjemmekamp mod Norwich med en fornem statistik. Han havde scoret i samtlige sine to kampe på den engelske fodboldnationaldag  - den 26. december.

Lørdag hjemme på White Hart Lane måtte Eriksen dog se sin fornemme julestime brudt, da han efter 71 minutter blev skiftet ud uden at have gjort det store væsen af sig.

På det tidspunkt havde danskerens formstærke legekammerat Harry Kane imidlertid scoret to gange.

Efter 26 minutter udnyttede han sikkert et straffespark begået mod ham selv, og tre minutter før pausen sparkede han 2-0 i nettet, da han fra højre side bankede fladt på mål.

Harry Kane var hot mod Norwich (Foto: AP)
Harry Kane var hot mod Norwich (Foto: AP)
 

Stoke jubler efter en scoring mod Manchester United. 2-0 vandt hjemmeholdet på Britannia Stadium (Foto: AP) Premier League Nyt United-nederlag sender Van Gaal tæt på fyring

Premier League Fyringstruet Van Gaal: Vinden og presset årsag til nederlag

Se komisk 4-mod-1-situation, hvor Tottenham misser:

Christian Eriksen stod for flere gode dødbolde og livede lidt på i starten af anden halvleg, men var ellers en del mere anonym end tidligere i sæsonen.

Med til historien hører det også, at Eriksen var rykket væk fra den venstrekant, hvor han ofte har spillet godt og i stedet lå med udgangspunkt lidt i højre side.

Danskeren trak ofte ind i banen og kunne med lidt held have sikret sig et par assists mere, men holdkammeraterne var ikke meget for at udnytte Eriksens få gode afleveringer.

Fra bænken kunne Eriksen med ti minutter igen se Tom Carroll hugge et langskud i nettet til 3-0, og Tottenham slappede lidt af for ellers kunne sejren være blevet langt større.

Med sejren bliver Tottenham liggende på den vigtige fjerdeplads, der giver Champions League, og der er nu kun seks point op til førende Leicester, der tabte i Liverpool.

Se Eriksens lækre mål på Boxing Day 2014:

Og i 2013 scorede Eriksens også 26. december:

13 kommentarer
Vis kommentarer