Eriksens løn på himmelflugt: Så meget kan han tjene i Tottenham

Christian Eriksen og Harry Kane er klar til at skrive under på nye aftaler med Tottenham - til vanvidsløn, skriver engelsk avis

Både Christian Eriksen og Harry Kane kan se frem til indbringende lønstigninger. (Foto: PA)
Både Christian Eriksen og Harry Kane kan se frem til indbringende lønstigninger. (Foto: PA)

De er med god grund glade for deres profiler i Tottenham.

For under Mauricio Pochettinos ledelse har Harry Kane, Christian Eriksen og de øvrige Spurs-stjerner efter mange års forgæves forsøg igen spillet sig op i Premier Leagues absolutte top, hvor kun Leicesters eventyrlige sæson har stået i vejen for det første mesterskab i 55 år.

Tidligere er enhver Tottenham-spiller, der har vist evner ud over det sædvanlige, hurtigt blevet nappet af større klubber. Eksempelvis havnede Michael Carrick og Dimitar Berbatov i Manchester United, mens Real Madrid hapsede Luka Modric og Gareth Bale.

Det blev ikke til en historisk Premier League-titel for Tottenham, men Christian Eriksen og konsorter har alligevel en hæderlig sæson at se tilbage på. (Foto: AP) Tottenham Eriksen: Det er vores nye mål

For at undgå en gentagelse af de 'forsvindingsnumre' har bestyrelsesformand Daniel Levy for længst forhandlet forlængelserne på plads med navne som Premier League-topscoreren Harry Kane, anfører Hugo Lloris, den belgiske forsvarskrumtap Jan Verthongen, argentinske Erik Lamela og ikke mindst den danske playmaker Christian Eriksen.

Hidtil har spillerne bare ikke skrevet under, fordi de har ventet på, at manager Mauricio Pochettino skulle melde ud, om han fortsætter i klubben.

Den ventede melding kom i sidste uge, hvor Pochettino slog fast, at hans fremtid er i Nord-London.

- Jeg tror på dette projekt og denne klub. Jeg ønsker at blive her. Det var en nem beslutning, når man føler kærligheden fra folk omkring klubben, og potentialet er enormt, lød det, da han meddelte, at han bliver i klubben til 2021.

Dermed kan forlængelserne skrives under.

Og med nye kontrakter følger nye lønninger.

Tottenham Skuffet Tottenham-manager er stolt over sæsonen

Tidligere har Ekstra Bladets engelske pressekilder vurderet, at danskeren med en ny kontrakt kan hæve sin ugeløn fra det nuværende niveau på ca. 400.000 kroner til et niveau i størrelsesordenen 500-700.000. kroner.

Men ifølge Daily Mail  rækker det ikke.

Avisen skriver således, at Christian Eriksen kan se frem til at hente 750.000 kroner om ugen, hvis han skriver under på den nye aftale, der rækker over fire et halvt år.

Så beskidt var 'slaget på Stamford Bridge':

Lønnen vil som de øvrige kontrakter i klubben været bonus-baseret i forhold til antallet af spillede kampe, scorede mål og lignende parametre. Og som fast mand kan midtbanespilleren se frem til noget nær fuldt udbytte af sin aftale.

Eriksen bekræftede allerede i februar, at en forlængelse er i støbeskeen.

- Den er på vej, sagde han dengang til Ekstra Bladet.

(Foto: AP) Premier League Chelsea-gudekasse sikrede Leicester mesterskabet

Trods den fine hyre vil der dog være et stykke op til Harry Kane, der angiveligt kan fordoble sin aftale, så hans ugeløn stiger fra 469.000 kroner til 938.000 kroner, hvilket vil gøre ham til klubbens bedst betalte spiller.

Der er stadig et pænt stykke op til løntoppen i Premier League, hvor Wayne Rooney hæver mere end 2,4 mio. kroner om ugen i Manchester United.

Der er kometen Dele Alli slet ikke endnu, selvom han har sikret sig noget af et gennembrud i sin første Premier League-sæson, hvor det både er blevet til landsholdsdebut og en kåring som årets unge spiller i ligaen.

Han må pt. 'nøjes' med en ugeløn på 234.000 kroner, men kan ligesom landsholdskollegaen Eric Dier se frem til en lønstigning, der afspejler hans rolle på holdet.

Tottenham kan med en sejr i weekendens hjemmekamp mod Southampton reelt sikre andenpladsen i Premier Leauge og den første placering foran ærkefjenden Arsenal i 21 år.

Alex Ferguson trådte tilbage i 2013 efter 27 års regime i Manchester United. (Foto: AP) Premier League Tottenham-chefs plan: Vil bygge dynasti som Alex Ferguson

Premier League Godt nyt for Eriksen: Pochettino bliver i Tottenham

Tottenham bekræfter: Vi vil have denne angriber:

16 kommentarer
Vis kommentarer