Eriksens sidste Tottenham-kamp? Millimeter fra sejr

Efter daglige skriverier om et kommende klubskifte var Christian Eriksen bænket, da Tottenham fik uafgjort

Christian Eriksen blev sendt på banen små 20 minutter før tid, men danskeren kunne ikke ændre på, at Tottenham i Premier League spillede 0-0 ude mod Watford.

Faktisk skulle Eriksen og co. prise sig lykkelige for resultatet, da keeper Paulo Gazzaniga reddede et straffespark 20 minutter før tid.

Med resultatet har Tottenham 31 point på syvendepladsen efter en hakkende sæson, og spekulationerne om, hvorvidt det var Eriksens sidste kamp for Tottenham, kan fortsætte.

Efter daglige nyheder om Christian Eriksens mulige afgang til italienske Inter enten til sommer eller i januar kan kampen mod Watford have været danskerens sidste i Tottenham-trøjen.

Lørdag var Eriksen henvist til bænken, men virkede ganske ubemærket af al virakken, da han blev sendt på banen.

Tottenham-manager José Mourinho kommenterede fredag, at Tottenham ikke har modtaget et officielt bud på danskeren, efter at mange medier har berettet, at Eriksens agent og Inter har forhandlet danskerens krav på plads.

Christian Eriksen er tæt på et skifte til Inter. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen er tæt på et skifte til Inter. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Første halvleg blev en tempofyldt affære med Tottenham som dominerende i indledningen. De helt store chancer lod vente på sig, men gæsternes Lucas Moura fik et stort tilbud syv minutter før pausen efter en hurtig omstilling.

Den lynhurtige brasilianer var igennem i højt tempo, men Watford-keeper Ben Foster reddede situationen, og første halvleg endte uden mål.

Anden halvleg var dog blot to minutter gammel, da Watfords Abdoulaye Doucoure misbrugte en stor chance alene igennem, og hjemmeholdet truede i indledningen.

Dele Alli kom til en stor chance på et hovedstød efter syv minutter, og med en halv time igen var det stadig målløst, da Son Heung-min hamrede bolden over mål på et kontraløb.

Med 20 minutter igen begik Jan Vertonghen så et klokkeklart straffespark, da han rørte bolden med hånden i feltet, men Gazzaniga reddede forsøget efterfølgende.


Så kom Eriksen ind i stedet for Dele Alli, og danskeren forsøgte sig hurtigt med et langskud og fremtvang et hjørnespark.

Nytilkomne Gedson Fernandes fik de sidste ti minutter på banen for Tottenham efter skiftet fra Benfica, og Tottenham var tæt på at snuppe de tre point, da bolden dansede på Watfords målstreg blandt venner og fjender i tillægstiden.

Så tæt var Eriksen og Tottenham på en sejr i tillægstiden:

Amira Paula var en af modellerne, som var taget til England for at feste med Manchester City-spillerne. Privatfoto Premier League PL-stjerner fik fløjet 22 modeller ind efter kæmpe-sejr

Christian Eriksen er ikke langt fra et skifte til Inter. Foto: Chris Radburn/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Legende med Eriksen-råd til Inter: Blåstempler danskeren

Mourinho har stadig ikke modtaget noget bud på Christian Eriksen. Foto: Andreas Gebert/Ritzau Scanpix Premier League Mourinho afslører nyt om Eriksen-transfer

Der bliver længere og længere mellem slagsmålene i Premier League. Her er der dog gang i gaden i forbindelse med en udekamp mod Sunderland i 2014. Foto: Martin Andersen. Sport og Spil Unikt indblik: Billederne man normalt ikke ser

Nok har Simon Kjær sportslige problemer, men på den kommercielle side går det mere end godt. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Caroline overhalet: Så meget tjener de danske sportsstjerner

32 kommentarer
Vis kommentarer