Et halvt år før tid: Schmeichel og Leicester er næsten i mål

Premier Leagues tophold Leicester med Kasper Schmeichel kan snart revidere ambitionen om at nå 40 point

Kasper Schmeichel og Leicester har gang i en historisk sæson i Premier League. Holdet topper højst overraskende tabellen ved juletid. (Foto: AP)
Kasper Schmeichel og Leicester har gang i en historisk sæson i Premier League. Holdet topper højst overraskende tabellen ved juletid. (Foto: AP)

Leicester kan blive nødt til at revidere ambitionen for denne sæson i Premier League.

Målet har hele tiden været at hente 40 point, hvilket historisk set skulle være nok til at undgå nedrykning.

Men nu har sensationsholdet, der har Kasper Schmeichel på mål, allerede opnået 38 point efter kun 17 runder ud af i alt 38.

Det har gjort Leicester til tophold, og manager Claudio Ranieri bliver igen og igen konfronteret med den nu meget beskedne målsætning.

- Vores mål er 40 point, og nu vil jeg tale med mine spillere. Det er vigtigt at forstå, hvad de tror er muligt at opnå, og jeg vil også sige, hvad jeg mener, siger Claudio Ranieri til BBC Sport.

Riyad Mahrez scorer for Leicester i lørdagens sejr. (Foto: AP) Premier League Schmeichel og co fortsætter: Cementerer førsteplads med sejr

Lørdag eftermiddag så han sit hold vinde endnu en flot sejr, da det på udebane blev 3-2 over Everton.

- Jeg er tilfreds, fordi vi var oppe imod et fantastisk hold. Vi arbejdede hårdt og var koncentrerede gennem hele kampen, siger den italienske manager.

Med sejren har Leicester fem point ned til nummer to, Arsenal, og yderligere et point ned til Manchester City på tredjepladsen. De to forfølgere har spillet en kamp færre, som de afvikler i det indbyrdes opgør mandag aften.

- For vores fans og alle andre i klubben er det en drøm. Men vi må bare koncentrere os og holde fokus, lyder det fra Ranieri.

I det tætpakkede juleprogram kommer Leicester på flere svære opgaver, først ude mod Liverpool og siden hjemme mod Manchester City.

Manchester United er efter lørdagens tab mod Norwich uden sejr i seks kampe. (Foto: AP) Premier League Manchester United i ny kæmpe skuffelse

0 kommentarer
Vis kommentarer