Everton hapser United-spiller

Tom Cleverley står om få uger uden kontrakt, og derfor tyder alt på, at englænderen smutter til Everton

Tom Cleverley har ikke kunnet finde fast spilletid i Manchester United, så nu er han efter alt at dømme på vej til Everton. (Foto: AP)
Tom Cleverley har ikke kunnet finde fast spilletid i Manchester United, så nu er han efter alt at dømme på vej til Everton. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Premier League-klubben Everton forstærker midtbanen med den engelske landsholdsspiller Tom Cleverley, der har underskrevet en aftale gældende for fem år.

Cleverley skifter fra Manchester United, men han tilbragte det meste af sidste sæson som lejesvend i Aston Villa, hvor det lykkedes at få karrieren på ret kurs efter at have spillet sig i unåde blandt publikum på Old Trafford.

Kontrakten med Manchester United var udløbet, og Everton henter således midtbanemanden på en fri transfer.

- Han passer perfekt til det, vi forsøger at bygger op her, for han har en masse erfaring fra Premier League, men har stadig sine bedste år foran sig, siger Evertons manager, Roberto Martinez, til klubbens hjemmeside.

25-årige Tom Cleverley er udlært i Manchester Uniteds ungdomsafdeling og spillede i alt 79 kampe for storklubben efter debuten i 2011.

Det store gennembrud kom dog aldrig, og han var en af de spillere, der fik hård kritik i den skuffende sæson 2013-14 under daværende manager David Moyes.

I den netop overståede sæson var han med til at redde Premier League-livet for Aston Villa, hvor han spillede 31 ligakampe og scorede tre mål.

Cleverley blev fredag ekstraindkaldt til det engelske landshold, der møder Irland i en venskabskamp på søndag og Slovenien i EM-kvalifikationen i den kommende uge.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+