Everton har præsenteret sin nye hollandske træner

Spekulationerne har været sejlivede, men nu er de også bekræftet: Ronald Koeman er Evertons nye cheftræner

Ronald Koeman er ny Everton-træner. (Foto: AP)
Ronald Koeman er ny Everton-træner. (Foto: AP)

Liverpool-klubben bekræfter på sin hjemmeside, at man har ansat den nu tidligere Southampton-træner på en treårig kontrakt med start fra den kommende sæson, hvor Koeman afløser Roberto Martinez, som Everton fyrede tidligere på sæsonen.

Everton-formand Bill Kenwright fortæller, at man har hentet sin førsteprioritet.

- Vi er rigtig tilfredse med at have sikret manden, der var vores førsteprioritet fra øjeblikket, vi beslutede, at vi skulle have en ny manager. Ronald har sådan en stærk statistik og afkræver med det samme respekt for sine kvalieter som træner og det, han har opnået som spiller, lyder det.

Koeman fortæller selv beskedent, at han glæder sig til opgaven. 

- Jeg er meget tilfreds med at være blevet Everton-træner, og jeg tror på klubben, holdet, fansene og vores evne til at opnå ting i fremtiden.

- Everton er en klub med en stor historie og rigtige ambitioner, og jeg er stolt over at være en del af det, som vi og klubben vil gøre.

Fodboldverdenen har for alvor fået øjnene op for danske Christian Eriksen, som værdisættes i Top 40 over verdens dyreste spillere (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Eriksen koster kassen: Blandt verdens mest værdifulde

10 kommentarer
Vis kommentarer