Everton-skurk undskylder benbrækker-tackling

Ramiro Funes Mori siger nu undskyld efter den vanvittige tackling, han satte ind på Liverpool-angriberen Divock Origi

Ramiro Funes Mori undskylder nu for den vanvittige tackling, der kan have kostet Liverpools Divock Origi en brækket ankel. (Foto: AP/Jon Super)
Ramiro Funes Mori undskylder nu for den vanvittige tackling, der kan have kostet Liverpools Divock Origi en brækket ankel. (Foto: AP/Jon Super)

Liverpool FC var sprudlende onsdag aften, da holdet i et intenst lokalderby slog Everton med hele 4-0 på Anfield. Det var dog ikke kun målshowet fra værterne, der skabte overskrifter efterfølgende. Det gjorde også den vanvittige tackling, som gæsternes Ramiro Funes Mori satte ind på Liverpool-angriberen Divock Origi.

Origi måtte i smerter lade sig udskifte med det, der frygtes at være en brækket ankel. Siden har flere eksperter og medier været hårde mod Funes Mori, der er blevet stærkt kritiseret for sin aktion. Nu siger den argentinske landsholdsspiller så selv undskyld efter episoden.

Dette i et opslag på Twitter:

- Jeg er rigtig ked af det, der skete under kampen i går aftes. Det var aldrig nogensinde min intention at skade eller gøre ondt på min rival og kollega, eller at sende ham fra banen. Omkring Divock Origi håber jeg for alt i verden ikke, at der er sket noget alvorligt med ham. Han skal vide, at det ikke var min hensigt at skade ham. Jeg vil gerne sige undskyld for det, der skete, skriver Mori.

Ramiro Funes Mori modtog straks det røde kort efter tacklingen.

Se den vanvittige tackling her:

4 kommentarer
Vis kommentarer