Everton vil snyde storholdene: Byder 436 millioner for flyvende hollænder

Ronald Koeman vil have sin landsmand Virgil van Dijk til Everton. 436 millioner kroner skal overtale Southampton til at sælge

Det har været nogle omtumlede sidste dage af 2016, som hollandske Virgil van Dijk har oplevet i Southampton.

I juledagene headede forsvarsspilleren sin klub på 1-0 mod Tottenham for senere at snorksove ved Dele Allis udligning. Og nytårsaften var hollænderen igen i fokus, da han i slutminutterne af hjemmebanenederlaget mod West Brom blev udvist.

Ikke desto mindre er Southamptons flyvende hollænder et af de varmeste navne i det netop åbnede transfervindue.

Virgil van Dijk er blevet rygtet til stort set samtlige engelske topklubber, men Saints-manager Claude Puel har angiveligt ikke i sinde at sælge van Dijk, selv om en pris på godt 400 millioner kroner er blevet nævnt i forbindelse med et skifte til både Manchester City og Chelsea.

Se Virgil van Dijk vise en smagsprøve på sin hovedstødsstyrke øverst i artiklen.

Men på årets første dag svømmer de britiske medier over af historier om, at van Dijks landsmand Ronald Koeman er klar til at snyde de helt store klubber og lokke forsvarsspilleren til Everton.

Ronald Koeman, der i 2015 hentede van Dijk til Southampton fra Celtic for omkring 115 millioner kroner, er ifølge blandt andre The Mirror klar til at lægge 436 millioner kroner på bordet i sin gamle klub for at sikre sig nøgleforstærkningen allerede i januar.

Everton ventes et blive en af vinterens store spillere på transfermarkedet, hvor Liverpool-klubben vil spendere flittigt af Farhad Moshiris mange millioner. Den iranske milliardær og medejer af klubben har sagt god for transfersummen for van Dijk, men det er forsat uvist, hvordan Southampton stiller sig over for det gigantiske bud.

Virgil van Dijk fyrede for nyligt sin agent og skiftede til det firma, som også repræsenterer blandt andre Ronald Koeman.

Vanvidstackling: Se nordmands kung fu-spark i maven på Schmeichels holdkammerat

City fældet af drømmemål: Liverpool ønsker godt nytår med dette brag

Everton lokker topscorer med formue

Eriksen-assists reddede Tottenham efter chokstart