Excentrisk agent: Lukaku bedre end Diego Costa

Romelu Lukaku er allerede nu bedre end Diego Costa, og bør ikke spille i Everton, mener spillerens agent Mino Raiola, der blandt andet har Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli i stalden

Lukakus nye agent Mino Raiola har det med at udtale sig kontroversielt fra tid til anden. (Foto: AP)
Lukakus nye agent Mino Raiola har det med at udtale sig kontroversielt fra tid til anden. (Foto: AP)

21-årige Romelu Lukaku gjorde det flot, da han i sidste sæson var udlejet til Everton. 17 mål i sæsonen fik Everton på jagt efter en permanent aftale, hvilket klubben lykkedes med. I denne sæson har situationen dog været anderledes stille for angriberen, der blot har sikret otte træffere i 29 Premier League-kampe.

Dette er dog ikke et udtryk for, at formen er dalende for Lukaku. Det mener spillerens nye agent Mino Raiola, der ser stort potentiale i sin klient på Goodison Park.

Se også: Så klappede fælden: Costa ude af topkamp

Raiola mener endda, at Everton-angriberen er bedre end Chelsea-stjenen Diego Costa, mens han ikke burde optræde i Premier League-klubben længe:

- Hvis vi havde mødtes tidligere, havde han ikke spillet for Everton. Så havde det været et andet sted, mens han måske endda fortsat kunne være Chelsea-spiller. Lad mig gøre det helt klart, at Lukaku allerede nu er bedre end Diego Costa.

- Han kunne have gjort de samme ting, som spanieren har gjort i Chelsea i denne sæson. Jeg tror ikke, at folk for alvor ser den kvalitet, han besidder. Fysisk, menneskeligt og teknisk ser det fremragende ud, siger Mino Raiola til Sudpresse og fortsætter:

Se også: Mourinho: To grunde til Lukaku-salg

- Hvis folk siger, at Paul Pogba er fodboldens fremtid, er Lukaku angribernes svar på Paul Pogba. Han bliver helt sikkert en af de bedste angribere i verden. Dette siger jeg ikke bare for sjov, og man bør især se på det, han allerede har opnået. Jeg tror på, at fremtiden kan ligge i PSG, de to Manchester-klubber, Bayern München eller FC Barcelona, vurderer agenten.

Diego Costa har i denne sæson scoret 19 gange for Chelsea FC. Dette til trods for, at spanieren blot har spillet 22 kampe.

Se nogle af Costas scoringer fra denne sæson i Chelsea-trøjen HER:

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere