Annonce:
Annonce:

FA Cup var ikke nok - Mourinho skubber van Gaal ud i United

Ifølge BBC har Manchester United valgt portugiseren som ny manager trods sejr i FA Cup-finalen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Rygterne har svirret i månedsvis, og nu skulle den være god nok.

Når Manchester United tager hul på træningen efter sommerferien, så bliver det portugisiske José Mourinho og ikke den udskældte hollænder Louis van Gaal, der styrer tropperne.

Drama da United vandt på Wembley

Godt nok er intet offiicielt endnu, men det er den engelske stats-radiofoni, BBC, der sætter al sin troværdighed ind på nyheden, så denne gang er der tilsyneladende mere bund i rygterne end den sædvanlige støj fra tomme tønder og buldrende jungletrommer. Også Sky Sports og en lang række engelske aviser bringer nyheden. Sky Sports skriver videre, at portugiserens agent Jorge Mendes tager fra Kina til Manchester på tirsdag for at forhandle aftalen endelig på plads.

Van Gaal har været skydeskive for kritik hele sæsonen, der har været noget af en prøvelse for klubbens fans.

Annonce:

I ligaen sluttede det på en skuffende femteplads, mens bysbørnene fra City tog fjerdeplads og  CL-billet. I Champions League blev det til en tidlig exit, og samtidig er han blevet kritiseret for en søvndyssende og defensiv spillestil.

Lørdag tog Louis van Gaal så revanche, da han efter forlænget spilletid kunne se unge Jesse Lingard sikre en 2-1 sejr over Crystal Palace i FA Cup-finalen .

Den triumf fik smilet frem hos den pressede veteran-manager, men det bliver tilsyneladende en vis portugiser, der ler sidst.

For ifølge BBC var han allerede inden lørdagens finale blevet enig med United-ledelsen om en kontrakt.

Trofæ redder ikke van Gaal: Mourinho står på spring

'The Special One' har været uden job, siden Chelsea fyrede ham i december efter det, der skulle blive indledningen til det værste titelforsvar i Premier League-historien.

Den 53-årige Mourinho har dog formået at overbevise cheferne på Old Trafford om, at han stadig har 'the magic touch', og hvis BBC's oplysninger holder, er det kun et spørgsmål om tid, før han bliver præsenteret i Manchester, hvor han skal slås med den nye stærke mand i City, Pep Guardiola, om fodboldmagten i Manchester.

Upopulær Van Gaal buhet ud under afslutningstale

Manchester United lukker PL-sæsonen med hjemmesejr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: