Får vanvittigt transferbudget

Ifølge Daily Mirror er Newcastle United tæt på at få nye ejere, og de skal være villige til at investere mere end halvanden milliard på nye spillere

Get In Talkshowet: Er Newcastles nye ejere en politisk slagside eller tiltrængt forandring? Video: Dplay
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

At være Newcastle-fan har de seneste par år været forbundet med større smerte end glæde, men nu kan The Magpies meget vel gå nogle store år i møde.

Ejer Mike Ashley er tæt på at sælge majoriteten af Premier League-klubben til Saudi Arabia Public Investment Fund, som er ejet af den saudiarabiske kronprins, og det vil medføre en helt anden tilgang til transfermarkedet, hvor Mike Ashley ikke er kendt for de store armbevægelser.

Ifølge Daily Mirror er de nye Newcastle-ejere villige til at investere 1,7 milliarder kroner i at forbedre klubben, og det gælder først og fremmest spillertruppen, så den nordengelske klub kan avancere i tabellen.

På rygteplan har flere markante navne allerede været sat i forbindelse med Newcastle. Det gælder blandt andre Arturo Vidal, Emmanuel Adebayor og sågar Antonie Griezmann. Også den tidligere FC Midtjylland-profil Alexander Sørloth er et emne i Newcastle ifølge tyrkiske medier.

Newcastle er nummer 13 i Premier League.

I slagsmål på fem sekunder!

Hængt ud: Her er stjernernes fantastiske svar

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+